Kakvo tijelo!

Skidanje joj nikad nije bilo problem: Zvijezda kultnog filma pokazala zavidnu liniju u 55. godini

Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Profimedia) +0 Brooke Shields (Foto: AFP) Galerija

Brooke Shields na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira samo u kupaćem kostimu i time oduševila obožavatelje.

Američka glumica Brooke Shields pobrinula se da ovih blagdana dobro zagrije društvene mreže, i to jednom jedinom fotografijom na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Lijepa i nekad i danas Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda

Time je 54-godišnja glumica pokazala zavidnu liniju i oduševila obožavatelje svojim izgledom, ali i vratila ih u neke prošle dane 80-ih godina kada je snimila kultni film "Plava laguna", po kojem ju mnogi i dandanas pamte, naročito zahvaljujući razgolićenim scenama.

"Još jedna plava laguna", napisala je Brooke uz fotografiju na kojoj pozira u morskom plićaku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

"Izgledaš sjajno", "Bože dragi, ženo, sve nas posramljuješ", "Savršenstvo", "Predivna kao i uvijek", "Ikona i legenda", "Ti si stvarno božica", "Ti nikada nisi trebala odjeću", samo su neki od komentara koje je dobila od obožavatelja sa svih strana svijeta.

Brooke je u vrijeme snimanja "Plave lagune" imala tek 14 godina pa je to izazvalo brojne kontroverze, a njezina izvedba nagrađena je nagradom Zlatna malina za najgoru glumicu.

Brooke je u svijet showbusinessa ušla kao dječji model, a prvi film koji je snimila bio je "Pretty Baby" kada joj je bilo 12 godina.

Brooke je danas u braku s televizijskim piscem Chrisom Henchyjem, s kojim ima 16-godišnju kćer Francis i 13-godišnju Grier Hammond, dok je prije njega bila udana za bivšeg tenisača Andrea Agassija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene