Brooke Shields na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira samo u kupaćem kostimu i time oduševila obožavatelje.

Galerija


Američka glumica Brooke Shields pobrinula se da ovih blagdana dobro zagrije društvene mreže, i to jednom jedinom fotografijom na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu.

Vezani članci Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda Brooke Shields (Foto: AFP) Slavna glumica napravila fatalnu pogrešku s frizurom koja ju je u potpunosti transformirala

Time je 54-godišnja glumica pokazala zavidnu liniju i oduševila obožavatelje svojim izgledom, ali i vratila ih u neke prošle dane 80-ih godina kada je snimila kultni film "Plava laguna", po kojem ju mnogi i dandanas pamte, naročito zahvaljujući razgolićenim scenama.

"Još jedna plava laguna", napisala je Brooke uz fotografiju na kojoj pozira u morskom plićaku.

"Izgledaš sjajno", "Bože dragi, ženo, sve nas posramljuješ", "Savršenstvo", "Predivna kao i uvijek", "Ikona i legenda", "Ti si stvarno božica", "Ti nikada nisi trebala odjeću", samo su neki od komentara koje je dobila od obožavatelja sa svih strana svijeta.

Brooke je u vrijeme snimanja "Plave lagune" imala tek 14 godina pa je to izazvalo brojne kontroverze, a njezina izvedba nagrađena je nagradom Zlatna malina za najgoru glumicu.

Brooke je u svijet showbusinessa ušla kao dječji model, a prvi film koji je snimila bio je "Pretty Baby" kada joj je bilo 12 godina.

Brooke je danas u braku s televizijskim piscem Chrisom Henchyjem, s kojim ima 16-godišnju kćer Francis i 13-godišnju Grier Hammond, dok je prije njega bila udana za bivšeg tenisača Andrea Agassija.

Lile u korzetu koji joj je jedva obuzdao bujne grudi, fanovi ne mogu odoljeti: "Udaj se za mene"