Britney Spears izišla je iz klinike za mentalno zdravlje u koju se sama bila prijavila.

Galerija


Bivša pop-princeza Britney Spears izišla je iz klinike za mentalno zdravlje u kojoj je boravila, a njezin izlazak snimili su brojni paparazzi koji su je dočekali ispred ustanove u kojoj je boravila duže vrijeme.

Vezani članci Britney Spears (Foto: Profimedia) Pop-princeza se sprema u mirovinu: Nakon odlaska na rehabilitaciju neće se ni vraćati na scenu? Britney Spears (Foto: AFP) Slavna pjevačica dobrovoljno se prijavila na psihijatrijsko liječenje zbog oca

Tako je 37-godišnja pjevačica prvi put snimljena nekoliko tjedana nakon što se sama prijavila u kliniku kako bi potražila pomoć i bolje se nosila s činjenicom da joj je otac Jamie teško bolestan.

Nakon izlaska u vanjski svijet Britney je vrijeme provela u društvu 25-godišnjeg dečka Sama Asgharija u jednom hotelu na Beverly Hillsu, gdje je snimljena u ne baš dobrom izdanju. Zbunjena izraza lica i izgubljena pogleda, Sam je pokušao zaštiti Britney od paparazza ispred ulaza u hotel, no to mu nije pošlo za rukom.

Majka posrnule pjevačice nedavno je zabrinula njezine obožavatelje objavom na Instagramu, a šuška se i kako se nakon odlaska na rehabilitaciju više neće vraćati na scenu.

Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom