37-godišnja pop-princeza Britney Spears uspjela je samoj sebi priznati kako treba liječničku pomoć.

Galerija


Istinu je često najteže priznati samome sebi.

Vezani članci Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Na sav glas izjavljuje ljubav slavnoj pjevačici, a istovremeno izlazi s misterioznom brinetom? Britney Spears (Foto: AFP) Slavna pjevačica otkazala show u Las Vegasu. Razlog je doista tužan

Ipak, 37-godišnja pop-princeza Britney Spears uspjela je samoj sebi priznati da treba liječničku pomoć te se dobrovoljno prijavila u kliniku za psihološku pomoć.

Kako prenosi poznati portal TMZ, razlog tome je što se glazbenica ne može nositi s teškim zdravstvenim stanjem svoga oca Jamieja.

Podsjetimo, Jamie Spears nedavno je imao dvije operacije zbog problema sa slijepim crijevom, a tijekom posljednje operacije došlo je do komplikacija te je njegovo zdravstveno stanje teško.

U siječnju ove godine Britney je zbog toga otkazala svoju uspješnu rezidenciju u Las Vegasu, a sve kako bi mogla uvsakom trenutku biti uz oca.

"Prije nekoliko mjeseci moj je otac bio hospitaliziran i skoro je umro. Jako smo zahvalni što je sve to preživio, ali pred njim je još dugačak put do oporavka. Morala sam donijeti ovu tešku odluku i usmjeriti sav svoj fokus i energiju prema obitelji. Nadam se da razumijete", napisala je tada na Instagramu Britney.

Pjevačica se u kliniku prijavila prošloga tjedna, a u njoj bi trebala ostati mjesec dana.

Ovo nije prvi put da pjevačica ima posla s takvim klinikama, već je jednom imala psihički slom. Bilo je to u razdoblju od 2006. do 2008. godine kada je, među ostalim, brijala glavu, napadala paparazze na ulici te žestoko partijala sa "zločestim" curama poput Paris Hilton i Lindsay Lohan.

Tada je upravo njezin otac odigrao ključnu ulogu kako bi pomogao posrnuloj kćeri.

Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje