Ponovno u problemima

Slavna pjevačica dobrovoljno se prijavila na psihijatrijsko liječenje zbog oca

Britney Spears (Foto: AFP) Britney Spears (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: AFP) Britney Spears (Foto: AFP) Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Galerija

37-godišnja pop-princeza Britney Spears uspjela je samoj sebi priznati kako treba liječničku pomoć.

Istinu je često najteže priznati samome sebi.

Pogledaj i ovo showbuzz slučaj sablaznio svijet! Svjetska zvijezda preklinjala na sudu da je oslobode situacije u kojoj se osjeća kao rob, otkrila je šokantne detalje!

Ipak, 37-godišnja pop-princeza Britney Spears uspjela je samoj sebi priznati da treba liječničku pomoć te se dobrovoljno prijavila u kliniku za psihološku pomoć.

Kako prenosi poznati portal TMZ, razlog tome je što se glazbenica ne može nositi s teškim zdravstvenim stanjem svoga oca Jamieja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Podsjetimo, Jamie Spears nedavno je imao dvije operacije zbog problema sa slijepim crijevom, a tijekom posljednje operacije došlo je do komplikacija te je njegovo zdravstveno stanje teško.

U siječnju ove godine Britney je zbog toga otkazala svoju uspješnu rezidenciju u Las Vegasu, a sve kako bi mogla uvsakom trenutku biti uz oca.

"Prije nekoliko mjeseci moj je otac bio hospitaliziran i skoro je umro. Jako smo zahvalni što je sve to preživio, ali pred njim je još dugačak put do oporavka. Morala sam donijeti ovu tešku odluku i usmjeriti sav svoj fokus i energiju prema obitelji. Nadam se da razumijete", napisala je tada na Instagramu Britney.

Pjevačica se u kliniku prijavila prošloga tjedna, a u njoj bi trebala ostati mjesec dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Ovo nije prvi put da pjevačica ima posla s takvim klinikama, već je jednom imala psihički slom. Bilo je to u razdoblju od 2006. do 2008. godine kada je, među ostalim, brijala glavu, napadala paparazze na ulici te žestoko partijala sa "zločestim" curama poput Paris Hilton i Lindsay Lohan.

Tada je upravo njezin otac odigrao ključnu ulogu kako bi pomogao posrnuloj kćeri.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +6 Serena Williams (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene