Britney Spears navodno napušta glazbu zauvijek samo par tjedana nakon odlaska na rehabilitaciju.

Galerija


Nakon dvadeset godina vrlo uspješne pjevačke karijere, pop-princeza Brtney Spears navodno se povlači iz svijeta glazbe - i to trajno! 

Vezani članci Bučino ulje, ilustracija S tržišta se povlači ulje, oglasio se i proizvođač: "Molimo sve kupce da nam se jave" Kupnja namirnica, ilustracija S tržišta se zbog previše pesticida povlači još jedna namirnica

Britney (37) koja je u prošlosti imala niz psihičkih problema, uspona i padova, koji su često bili medijiski iznimno popraćeni, navodno se iznimno teško nosi s bolešću svoga oca koji joj je u svemu bio najveća podrška. 

Britney je tako otkazala sve svoje nastupe u Las Vegasu kako bi se brinula za njega, a tajni izvori navode kako je to tek uvod u ono što će uslijediti - povlačenje u mirovinu. I to taman uoči obljetnice 20. godina karijere. 

Kada je njen otac Jamie Spears završio u bolnici zbog puknuća crijeva, Britney je mentalno propala, a poznato je kako je uvijek ovisila o podrški svog tate. Sama je priznala da bi bez njega u teškim životnim situacijama bila potpuno izgubljena. 

Nakon što je Jamie Spearsu dijagnosticirana bolest, prošao je kroz dvije operacije, a Britney je počela propitivati kako želi nastaviti živjeti vlastiti život. Navodno joj je očeva bolest otvorila oči i počela je gledati stvari iz drugačije perspektive - pa se želi posvetiti mirnom, obiteljskom životu. 

"Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zašpravo vrijedno živjeti", rekao je tajni izvor. 

"Njeni bliski prijatelji doista su uvjereni kako će se povući iz šoubiznisa, jer bez svog oca koji bi joj bio podrška, ne bi mogla uspostaviti balans u svom životu", dodao je. 

Britney je 2007. preživjela mentalni slom, prošla kroz tešku rastavu i borbu za skrbništva na dvojim sinovima te je u poznatom ekscesu pred očima javnosti - obrijala vlastitu glavu. U toj mračnoj fazi svog života prepustila je svom ocu vođenje svih njenih poslova i financija, pa joj je tako on postao glavni menadžer. 

Insajderske informacije upućuju na to da je "Jamie jedini razlog zašto se Britney ikada uspjela vratiti na scenu."

Ranije ovog mjeseca, Britney se prijavila u rehabilitacijsku kliniku kako bi se pobirnula za vlastito "mentalno zdravlje" jer je bila pod velikim emocionalnim pritiskom. 

Tom prilikom, kada je i otkazala sve svoje nastupe u Las Vegasu, objavila je na svom Instagram profilu dugačku ispriku fanovima i osobama koje su kupile kartu za njen otkazani show. Naglasila je kako je važno obitelj staviti na prvo mjesto". 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

U toj je objavi otkrila kako joj je tata zamalo umro te da želli biti aktivno uključena na njegovom putu prema oporavku. Uz to, dodala je i kako treba vremena sama za sebe, kako bi se odmorila od svjetala pozornica i ponovno se povezala sama sa sobom i otkrila što je ono najbitnije u životu. 

Ispod raskopčane traper jakne ne nosi baš ništa: 52-godišnja glumica pohvalila se isklesanim trbuhom