Osjetila dašak slobode

Britney nakon dugo vremena ulovili paparazzi, s prezgodnim dečkom nakratko je pobjegla od mučne stvarnosti

Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +1 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Galerija

Britney Spears je nekoliko dana nakon svjedočenja na sudu snimljena na Havajima s dečkom Samom Asgharijem.

Nekadašnja pop-princeza Britney Spears (39) ovoga je tjedna šokirala javnost iskazom na sudu gdje je otkrila potresne detalje skrbništva koje joj godinama zagorčava život.

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

Poslije mučnog priznanja, trebao joj je mali bijeg od stvarnosti pa je sa svojim dečkom Samom Asgharijem (27) otputovala na Havaje gdje su je nakon dugo vremena ulovili paparazzi.

Prezgodni Sam nije nosio majicu te je svojim isklesanim torzom uspio skrenuti pažnju s Britney koja uživo ipak izgleda malo drugačije nego na Instagramu, a i ona se kasnije skinula u bikini te su zajedno uživali pored bazena.

Čini se i da je Britney nakratko zaboravila na svoje probleme jer je ulovljena i kako se smije, a to je još jedna potvrda da joj je Sam trenutno najveća podrška u životu.

Inače, njezin otac Jamie Spears posljednjih 13 godina pod kontrolom ima Britney i njezino bogatstvo koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj tjedno daje 2000 dolara, a u srijedu je na saslušanju pjevačica iznijela niz šokantnih tvrdnji, među ostalim i da ima ugrađenu spiralu koju ne smije izvaditi bez očeva dopuštenja, iako silno želi imati dijete sa Samom.

Britney je dobila podršku brojnih kolegica i kolega sa scene, a mnogi od njih su rekli da nije u redu to što se njoj događa već jako dugo.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver i Addison O\'Deas (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) +3 Minnie Driver (Foto: Instagram) Nekad i sad Tko bi rekao da joj je 51 godina! U mokroj bijeloj majici na plaži je priredila pravi show, a nije skrivala ni lice bez šminke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene