što se događa?

Pop princeza izazvala zabrinutost najnovijom fotografijom, a neki imaju neobično objašnjenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears je pozirala u bikiniju i pokazala tijelo prekriveno tetovažama od hene, a obožavatelji tvrde da nije sama podijelila objavu na Instagramu.

Pjevačica Britney Spears (38) često se zanese, a onda se ne srami podijeliti svoje neobične trenutke s obožavateljima. 

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

"Pa, zanijela sam se s henom. Mislim da sam na drugoj fotografiji htjela boemski izgled...nisam sigurna zašto su mi ruke na bokovima. Mislim da želim pažnju", istaknula je Britney u ponedjeljak na Instagramu. 

Naime, pjevačica se tetovirala po cijelom tijelu smjesom koja se radi od biljke hene, a crteži koji se nanesu na kožu traju od sedam do petnaest dana, ovisno koliko osoba ima kontakta s vodom. 

Obožavatelji su se našalili sa Spears i prozvali ju kraljicom hene dok su se neki zabrinuli. "Što nam je htjela ovim znakovima poručiti? Želimo da znaš da marimo za tebe", "Što su ti učinili?", "Hoće li ovo komentirati neke prave zvijezde? Neki službeni holivudski prijatelji", "Skroz se vidi da ona nije napisala ovaj opis fotografije", "Što je s onim povezom na zglobu koji nosi na jednoj slici? Je li to pozornost o kojoj priča?", "Ovaj opis se čini lažnim, kao da ga je netko drugi napisao", komentirali su njeni pratitelji. 

Inače, Britney je također krajem travnja zabrinula javnost. Pjevačica je ostavila u teretani upaljene svijeće i zapalila se, a o tome je progovorila na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I got carried away with henna !!!!  I think I’m going for a bohemian look in the second picture …. not sure what my hands on my hips are about 😂😜🤣!!! I guess I’m demanding attention 🙄🙄🙄 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

"Bila je to nesreća, ali da, ja sam je zapalila teretanu. Prošla sam pored vrata teretane i vidjela plamenove. Božjom milošću alarm se ubrzo ugasio i nitko nije ozlijeđen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo. Ali moglo je biti gore, tako da sam zahvalna. Ionako više volim vježbati vani", objasnila je Spears. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene