dirljive zaruke

Pitao njezinu djecu za dopuštenje: Tješio ju je nakon smrti supruga pa je kleknuo i zaprosio je golemim dijamantom

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) +0 Kerry Katona (Foto: Profimedia) Galerija

Kerry Katona i Ryan Mahoney zaručili su se ovoga tjedna tijekom odmora u Španjolskoj, a njezina djeca su unaprijed bila obaviještena o svemu.

Britanska pjevačica Kerry Katona i njezin partner Ryan Mahoney zaručili su se tijekom obiteljskog odmora u Španjolskoj ovoga tjedna. Daily Mail javlja kako je Ryan za ruku njihove majku prvo pitao Kerrynu djecu, a kleknuo je sa skupocjenim dijamantnim prstenom pred svoju djevojku.

Pogledaj i ovo Kerry Katona (Foto: Profimedia) Nekad je bila prava zvijezda! Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

"Ryan je blizak s Kerrynom djecom te se pobrinuo da svi budu obaviješteni prije nego što se zaručio s njom. Odabrao je odlično vrijeme jer su svi unaprijed slavili njezin 40. rođendan na odmoru", kažu izvori bliski paru.

Kako bi sve bilo savršeno, djeca pjevačice su posula pod ružinim laticama, a Kerry je bila dirnuta cijelom gestom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well we’ve all worked up an appetite and now ready for some food @theshipinndymchurch ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

Katoni će ovo biti četvrti brak. Mahoney je pjevačici bio oslonac nakon smrti supruga Georgea Kaya, a detalje veze pokušavaju držati dalje od očiju javnosti.

Bivša članica grupe Atomic Kitten posljednjih je mjeseci šokirala javnost drastičnim gubitkom kilograma, a u nekoliko je navrata spomenula kako joj je samopouzdanje naraslo te je više nego zadovoljna kako izgleda. Dugo se borila s viškom kilograma nakon što je rodila petero djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene