Neprepoznatljiva

Nekad je bila velika zvijezda, a onda su uslijedili skandali i operacije pa danas više ne nalikuje na sebe

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 +0 Kerry Katona (Foto: Profimedia) Galerija

Kerry Katona snimljena je na Tajlandu, gdje se odmara u društvu dečka Ryana Mahoneya.

Pjevačica Kerry Katona bila je jedna od omiljenih britanskih slatkica, a danas  bivša članica grupe Atomic Kitten pažnju javnosti uglavnom zaokuplja brojnim estetskim zahvatima i operacijama kojima se podvrgnula tijekom posljednjih godina i koje su na njoj ostavile velik trag.

Pogledaj i ovo Kerry Katona (Foto: Profimedia) njihovi hitovi žive i danas Početkom milenija bile su svjetska pop senzacija, no nakon raspada benda karijere su im potonule, a jednu od njih danas ne biste prepoznali

39-godišnja Kerry ovih je dana snimljena na odmoru na Tajlandu, u društvu osobnog trenera Ryana Mahoneya, s kojim je u ljubavnoj vezi od prošle godine.

Bivša članica popularne grupe višak kilograma je izgubila uz Ryanovu asistenciju, na što je vrlo ponosna pa na odmoru pokazuje trbuh u kupaćem kostimu izrezanog dizajna, ali i lice bez šminke, koje je dosad već nekoliko puta korigirala.

O tome je uvijek bez suzdržavanja govorila u javnosti i pred kamerama. Nakon što je postala majka i nakon što je imala velikih problema s mentalnim zdravljem i prekomjernim konzumiranjem alkohola, Kerry je započela borbu s viškom kilograma. Tvrdi da je odluku o estetskim korekcijama donijela jer je smatrala da joj dijeta i vježbanje neće pomoći. Liposukcija je među prvima kojima se podvrgnula, a navodno planira zatezanje kože trbuha.

Uz to je odlučila smanjiti grudi, botoksirala je lice, podigla obraze, povećala usne, koristila filere, a to sve kako bi izgledala što mlađe.

"Pohvalno je što je priznala javno kojim se sve operacijama podvrgnula, ali trebala bi biti svjesna da bi one ubuduće mogle biti vrlo štetne za njezino zdravlje", zaključio je u razgovoru za Mirror dr. Tijon Esho, plastični kirurg koji je radio s brojnim zvijezdama.

Kerry je vezu s Ryanom potvrdila u svojoj kolumni za new!magazine, u intervjuu u kojem je izjavila kako joj ga je poslao Bog kao utjehu nakon iznenadne smrti bivšeg supruga Georgea Kaya.

"Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo pokušati biti zajedno. Bog mi ga je poslao kad sam ga najviše trebala, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugom, moja djeca ga vole kao i ja", izjavila je Kerry.

Kerry je majka 17-godišnje Molly i 16-godišnje Lilly-Sue, koje dobila s prvim suprugom Brianom McFaddenom, 12-godišnje Heidi i 11-godišnjeg Maxwella, koje je dobila s drugim suprugom Markom Croftom, dok je s Georgeom dobila 5-godišnjeg Dylana-Jorgea.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +4 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić u društvu jedne od najbogatijih žena na svijetu: "Dobro došla, ljepotice moja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene