Svašta je iza nje

Bivša pop zvijezda šokirala fanove novim izgledom: "Što je ovo, izgledaš kao terminator"

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 Galerija

Kerry Katona pohvalila se novom linijom i novim životnim odlukama koje je donijela za dobrobit svog zdravlja.

Bivša članica grupe Attomic Kitten, pjevačica Kerry Katona uspjela je šokirati svoje obožavatelje fotografijom koju je je podijelila na profilu na Instagramu i pokazala novu liniju koju se, očito poprilično, pomučila vježbajući u teretani.

39-godišnja Kerry uvijek je otvoreno pričala o strogim dijetama kojih se držala i trudila biti u top formi, konačno je sretna i zadovoljna sa svojim tijelom kojeg se više ne srami svima pokazati.

"Vježbanje i svakodnevna joga bez posustajanja, sada konačno vidim i osjećam njihove dobrobiti. Molim vas, podsjetite se da sve kreće iz glave. Danas sam imala groznu glavobolju ali ipak sam ustala u 5 sati ujutro i posvetila se vježbanju. Neću lagati i reći da nisam ponosna na sebe, a nisam još uvijek nisam zapalila ni cigaretu. Sada sam i službeno nepušač", pohvalila se Kerry uz fotografiju na kojoj pozira i pokazuje nevjerojatne mišiće i transformirano tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

Time je u nevjerici ostavila svoje pratitelje koji nisu mogli vjerovati što vide.

"Ne mogu vjerovati da si to ti. Izgledaš poput bodybuildera. Sjajno", "Gotovo sam se srušio. Kerry Katona ostavila si me u čudu", "Kako je ovo moguće? Preseksi si, ti si moja nova inspiracija", "Što je ovo? Izgledaš kao terminator", poručili su joj u komentarima.

Za Kerry je to definitivno velika promjena i to nakon što je postala majka i nakon što je imala velikih problema s mentalnim zdravljem i prekomjernim konzumiranjem alkohola, te započela borbu s viškom kilograma. Donijela je i odluku o brojnim estetskim korekcijama jer je smatrala da joj dijeta i vježbanje neće pomoći. Liposukcija je među prvima kojima se podvrgnula, a planirala je i zatezanje kože trbuha.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +0 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Naslovnica Lucija Lugomer suprugu za Valentinovo poklonila najljepši mogući dar: "A lijepo sam ga pitala što želi..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene