Brigitte Nielsen je od 2006. u braku s televizijskim producentom Mattijom Dessijem te imaju kćer Fridu koju je dobila zahvaljujući oplodnji in vitro.

Galerija


Manekenka i glumica Brigitte Nielsen (56) proslavila se filmovima u kojima su joj kolege bili holivudski snagatori. 

Vezani članci Jennie Garth i Shannen Doherty - 2 Snimanje pošlo po zlu, rješavale probleme šakama: "Možda smo se malo greble? To neću opovrgnuti" Slika nije dostupna LIJEPE KĆERI OPASNIH OČEVA Njima biste se teško usudili približiti

Brigitte, koja je voditeljica showa "The Talk", provela je nedjeljno jutro u šetnji po Los Angelesu s kćeri Fridom (1) i mužem Mattijom Dessijem (41). Uz njih je cijelo vrijeme išao i njezin poslušni psić Joker. 

Supružnici su prošlog mjeseca nosili zaštitne maske za lice, no sada su zbog popuštanja mjera odlučili da im više ne trebaju. Inače, manekenka je 2018. šokirala javnost viješću da je trudna i mnogi su ju napadali i osuđivali zbog toga. Pisali su joj da će roditi svoje unuče, da je sebična, nerazborita i kako će u 70-ima brinuti o tinejdžeru. 

Nielsen je otkrila da je pokušavala zatrudnjeti više od 10 godina, a uspjela je zahvaljujući oplodnji in vitro. Istaknula je da je bilo puno razočaranja, no da želi pokazati da je sve moguće. 

Glumici je brak s 15 godina mlađim televizijskim producentom Dessijem peti, a proslavili su ju filmovi s Arnoldom Schwarzeneggerom (70) i Sylvesterom Stalloneom (71).  Snimila je film ''Crvena Sonja'' s Arnoldom s kojim je imala kratku aferu. Ubrzo nakon prekida s njim upoznala je 17 godina starijeg Sylvestera i udala se za njega, a razveli su se nakon samo dvije godine. 

Dankinja je s četvrtim suprugom, švicarskim glumcem, Raoulom Meyerom (60) dobila sinove Raoula Ayrtona (25) i Douglasa Aarona (27). Usto, ima sina Killiana Marcusa (31) s bivšim zaručnikom, nekadašnjim igračem američkog nogometa Markom Gatineauom (63).

Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju