Ovo joj je peti brak

U 55. je dobila dijete s 15 godina mlađim mužem, a bivšeg je supruga osramotila kad je otkrila detalje braka

Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) +0 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Galerija

Brigitte Nielsen imala je kratku aferu s Arnoldom Schwarzeneggerom, a nakon njega se udala za Sylvestera Stallonea i osramotila ga komentirajući njegove vještine u krevetu.

Glumica i manekenka Brigitte Nielsen (56) prošetala se u nedjelju do parka u Los Angelesu s jednogodišnjom kćeri Fridom i mužem Mattijom Dessijem (41). 

Pogledaj i ovo Brigitte Nielsen (Foto: Instagram) Sretna majka Prava ljubav Brigitte Nielsen: 55-godišnja glumica napokon objavila prvu fotografiju svoje djevojčice

Supružnici su stavili maske za lice kako bi se zaštitili zbog pandemije koronavirusa i držali su se uputa o socijalnom distanciranju dok su se družili u parku, a Brigitte se više posvetila psiću Jokeru nego obitelji. 

Inače, Brigtte je rodila kćerkicu u 55. godini života, a brak s 15 godina mlađim televizijskim producentom joj je peti. Dankinja je poznata po ulozi u filmovima "Crvena Sonja" i "Rocky VI.", a akcijski junak Sylvester Stallone (73) bivši joj je suprug. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mask ON! #mascherati

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Glumica je 2018. šokirala javnost objavivši da je trudna i mnogi su ju osuđivali zbog toga. Komentirali su da je rodila vlastito unuče i da će joj biti teško u 70-ima voditi brigu o tinejdžeru. 

Nielsen je pokušavala zatrudnjeti više od 10 godina, a Fridu je rodila zahvaljujući oplodnji in vitro. " Medicinski potpomognuta oplodnja za mene je bila dug put. Želim dati do znanja ženama da je sve moguće, ali da moraju biti i realne. Bilo je tu jako puno razočaranja", ispričala je. 

Brigitte je glumačku karijeru započela u filmu ''Crvena Sonja'' s Arnoldom Schwarzeneggerom (70), s kojim je imala kratku aferu. Ubrzo nakon prekida s njim upoznala je 17 godina starijeg Sylvestera Stallonea (71) i udala se za njega 1985. 

Kasnije je otkrila detalje o njihovu braku, koji je trajao tek dvije godine, i ispričala da je Stallonea osvojila na setu filma "Kobra" jer mu je poslala golišave fotografije u hotel. Njihova je sreća kratko trajala nakon svadbe. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE-LY weekend ❤ #sanvalentino

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

"Dan nakon vjenčanja Sylvester se u potpunosti promijenio. Postala sam mu svojina, poput auta. Bilo je to grozno", rekla je svojedobno. Raspričala se i o njegovim seksualnim vještinama. 

"Nije bio dobar ni u krevetu! Bio je poput zečića", istaknula je. Nielsen s prvim mužem, skladateljem Kasperom Windingom (63) ima sina Juliana (36).

Dankinja je s četvrtim suprugom, švicarskim glumcem, Raoulom Meyerom (60) dobila sinove Raoula Ayrtona (25) i Douglasa Aarona (27). Usto, ima sina Killiana Marcusa (31) s bivšim zaručnikom, nekadašnjim igračem američkog nogometa Markom Gatineauom (63).

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +0 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Zanimljivosti Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene