Brigitte Nielsen uhvaćena je kako se u javnosti ljubaka sa svojim petim mužem Mattijom Dessijem.

Galerija


Slavni danski model i manekenka Brigitte Nielsen (55), poznata po svojoj ljepoti i po braku sa Sylvesterom Stalloneom, viđena je kako se na osunčanoj terasi jednog restorana na Beverly Hillsu ljubi sa svojim petim suprugom, 40-godišnjakom Mattijom Dessijem. 

Vezani članci Kćeri Sylvestera Stallonea - 3 Odmor ne može proći bez seksi snimanja: Zgodne sestre u minijaturnim bikinijima zabavljale prolaznike Supruga Sylvestera Stallonea, Jennifer Flavin s kćerima On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima

15 godina razlike očito ne znači ništa za taj sretni par koji se ne libi u javnosti pokazati koliko znače jedno drugome. Krajem ovog mjeseca par će zajedno proslaviti i prvi rođendan njihova "čuda od djeteta", kćerkice Fride, koju su nenadano dobili. Frida je Mattijino prvo dijete, a peto Brigittino. 

Brigitte je unatoč godinama uspjela prirodnim putem roditi Fridu sa čak 54 godine. Sa 40 godina zamrznula je svoje jajne stanice te je začela Fridu umjetnom oplodnjom.

Platinasta plavuša kratke kose na sebi je imala haljinu cvjetnog uzorka, a njezin znatno mlađi i niži suprug odjenuo je narančastu usku vestu koja je sjajno isticala njegove mišiće. 

Mattia i Brigitte upoznali su se na Malti, gdje je on radio kao konobar u hotelu u kojem je slavna diva odsjela. 

Brigitte je prije Mattije bila udana čak 4 puta, a najpoznatiji od svih njezinih muževa zasigurno je slavni glumac Sylvester Stallone, kojeg je upoznala na snimanju "Rockyja 4". 

Osim manekenske karijere Brigitte se bavila i glumom pa je poznata po svojoj ulozi u filmu "Policajac s Beverly Hillsa" s Eddijem Murpheyjem, a pojavila se i u spotu Michaela Jackosna "Liberian Girl". 

Član svjetski popularnog benda progovorio je o mračnoj strani dana kada se činilo da je najsretniji