Slobodna žena

Otkad je otkazala vjenčanje glumica blista pokazujući dekolte koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson (Foto: Getty) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson i Casey Affleck (Foto: Getty) Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) +0 Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Galerija

29-godišnja glumica Brie Larson u Hollywoodu je od 2016. godine upamćena kao dobitnica Oscara.

Mlada Oskarovka posljednjih se tjedana posebno trudi oko izgleda.

Pogledaj i ovo Aisleyne Horgan-Wallace - 9 pa što je ovo? Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

Radi se o 29-godišnjoj glumici Brie Larson koja je u Hollywoodu od 2016. godina upamćena kao dobitnica prestižnog Oscara za ulogu žrtve silovanja u emotivnoj drami "Soba".

Plavokosoj ljepotici karijera je otad procvala, a 2018. godine Brie je pokupila simpatije javnosti i kada je odbila zapljeslati kolegi Casseyju Afflecku na pozornici nakon što mu je uručila Oscara, sve zbog toga što su ga ranije dvije žene optužile za seksualno zlostavljanje. Brie je postala prava heroina nakon tog poteza, a poznato je kako se glumica već godinama bori za prava žrtava zlostavljanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brie (@brielarson) on

I kad se činilo kako je glumici itekako krenulo u životu, početkom siječnja saznalo se kako je otkazala vjenčanje s dugogodišnjim partnerom, glazbenikom Alexom Greenwaldom.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2013. godine, a 2016. godine Alex je kleknuo. Ipak, umjesto vjenčanja uslijedio je prekid, no razlozi takve odluke nisu poznati. Par je svih ovih godina bio vrlo samozatajan po pitanju svoje veze o kojoj se ne zna gotovo ništa, pa razlozi možda nikada niti ne budu otkriveni.

Ipak, u javnost su procurile izjave bliskih prijatelja para koje tvrde kako se par rastao u prijateljskim odnosima te kako i dalje planira ostati u bliskim odnosima. Također, iako su se odlučili za prekid, oboje ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je on definitivan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brie (@brielarson) on

A čini se kako glumici godi sloboda, jer u posljednje vrijeme posebno blista a pstala je sve hrabrija kada je u pitanju moda. Naime, na ovogodišnjim Oscarima pojavila se u srebrnoj haljini s visokim prorezom, a zadnja dva dana bira haljine koje ističu njezin dekolte koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, glumica vrijedno promovira svoj novi film "Captain Marvel", a čini se kako se pritom odlično zabavlja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) +2 Sienna Miller (Foto: Getty Images) Celebrity Još jedna glumica uživa u vezi s mlađim: Plavokosu ljepoticu osvojio je 27-godišnji mladić

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) +1 Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Celebrity Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) +3 Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Celebrity Nakon preljubničke afere s prijateljicom svoje cure, slavni košarkaš ne odvaja se od ove lijepe brinete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene