Par se počeo viđati 2013. godine, a 2016. godine Alex je kleknuo.

Galerija


29-godišnja glumica proživljava teške dane.

Vezani članci Vanessa Hudgens i Austin Butler I njihovoj je ljubavi nakon 9 godina došao kraj, njoj se nije žurilo s brakom i djecom Blanca Blanco i John Savage Ovaj 70-godišnjak iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, ali uglavnom se piše o njegovoj vezi s 32 godine mlađom

Radi se o mladoj Oskarovki Brie Larson koja je upravo prekinula zaruke s dugogodišnjim partnerom, glazbenikom Alexom Greenwaldom.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2013. godine, a 2016. godine Alex je kleknuo. Ipak, umjesto vjenčanja uslijedio je prekid, no razlozi takve odluke nisu poznati. Par je svih ovih godina bio vrlo samozatajan po pitanju svoje veze o kojoj se ne zna gotovo ništa, pa razlozi možda nikada niti ne budu otkriveni.

Ipak, u javnost su procurile izjave bliskih prijatelja para koje tvrde kako se par rastao u prijateljskim odnosima te kako i dalje planira ostati u bliskim odnosima. Također, iako su se odlučili za prekid, oboje ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je on definitivan.

Iako nikada nije pričala javno o svojoj vezi te u intervjuima odbija odgovarati na pitanja zbog kojih se osjeća neugodno, Brie je u javnim govorima često znala zahvaliti partneru na bezuvjetnoj podršci, a jednom je prilikom otkrila kako ju upravo on potiče da riskira kada je u pitanju posao.

Posljednju zajedničku fotografiju glumica je objavila na Instagramu 23. studenog 2018. godine, pa je očito kako je prekid svjež. "Nije sreća ako ju nemaš s kime podijeliti. Takva sreća nema okusa", napisala je tada pored fotografije.

Brie je prestižni zlatni kipić osvojila 2016. godine za najbolju žensku ulogu u filmu "Soba" u kojem je glumila žrtvu otmice. Također, glumica je već godinama na listama najbolje odjevenih holivudskih dama. 

Ana Gruica i suprug Boran Uglešić slave njegov rođendan na egzotičnoj lokaciji

Od napirlitane klinke do vamp ljepotice: Ovako se kći Mije Begović mijenjala kroz godine

2018. godine ostavio ju je mlađahni dečko, fanovi su pokopali novu pjesmu, no ona se ne predaje