sretni i nasmijani

Pomirenje na pomolu? Slavni glumac i ruska ljepotica tulumarili zajedno i pokrenuli šuškanja

Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Galerija

Irina Shayk i Bradley Cooper fotografirali su se zajedno za britanski Vogue te su odmah krenule glasine da se bivši par pomirio.

Bivši par Irina Shayk i Bradley Cooper nakon brojnih šuškanja i glasina ipak su ostali u dobrim odnosima, a u nedjelju nakon što su dodijeljene nagrade BAFTA zajedno su i tulumarili. Na tulum su ipak stigli odvojeno.

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Irina i Bradley fotografirali su se zajedno za britanski Vogue te su izgledali sretno i nasmijano, a time su pokrenuli glasine da je pomirenje na pomolu. 34-godišnja manekenka i 45-godišnji glumac raskinuli su prošlog ljeta vezu koja je trajala četiri godine, a skupa imaju trogodišnju kćer Leu.

Popularna manekenka rijetko komentira svoje veze u javnosti, a nakon raskida s glumcem tek nedavno je rekla da dvoje sjajnih ljudi ne mora sjajno funkcionirati kao par. Istaknula je kako je zahvalna na vremenu koje su proveli zajedno, no život bez Bradleyja je novi početak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyone who was anyone was in @AnnabelsMayfair on Sunday evening, with movie stars, musicians, moguls and supermodels gathering to toast the worlds of cinema and style at #BritishVogue’s Fashion And Film Party in celebration with @TiffanyandCo. Co-hosted by Editor-In-Chief @Edward_Enninful, alongside actor @CharlizeAfrica, actor and musician @RizAhmed and supermodel and March cover star @IrinaShayk, see inside last night’s soirée at the link in bio. Photographed by @JamesDKelly.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Priznala je kako joj je život samohrane majke ponekad težak, no smatra da ima jaku osobnost, zna što želi te ju nije strah.

Manekenka i glumac počeli su se viđati 2015. godine, a dugo nisu željeli priznati vezu, već su sve držali u strogoj tajnosti. Problemi u vezi su počeli nakon navodne afere koju je Bradley imao s kolegicom Lady Gagom, no izvori bliski paru tvrdili su kako se sve počelo događati puno prije tvrdnji da je Bradley Irinu varao s Lady Gagom.

Par je u dobrim odnosima ostao zbog kćerkice, a zajedno se brinu da malenoj ništa u životu ne nedostaje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) +0 Jason Momoa (Foto: Instagram) Celebrity Mišićavi glumac pokazao svoju drugu stranu i urnebesnim videom oborio sve s nogu: ''Ovo je sjajno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene