Irina Shayk prekinula je prije 10 mjeseci vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćer Leu.

Galerija


Čini se da je manekenka Irina Shayk (34) preboljela bivšeg dečka, glumca i producenta Bradleyja Coopera (45).

Vezani članci Irina Shayk i Bradley Cooper Pobjegla je od njega zbog navodne afere s drugom, a sada se smiju zajedno na ulici i druže više nego prije Irina Shayk Jednim izlaskom opet je potaknula glasine da ljubi bogatog trgovca koji se proslavio zbog ljepotica koje je ljubio

Par je prekinuo prije 10 mjeseci, a imaju kćer Leu (3). Manekenka je viđena s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom (33) u šetnji New Yorkom, iako je gradonačelnik toga grada naredio da zbog koronavirusa izlaze samo oni koji moraju. 

Novopečeni par upozorenje nije diralo, pa su opušteno šetali maski maknutih s lica, a onda došli u Vitov stan. Dok ga je pratila do njegova doma, Irina je cijelo vrijeme razgovarala na mobitel. 

Manekenka je početkom godine dala intervju za britanski Vogue i otvoreno pričala o odnosu s Bradleyjem nakon prekida.

"Dvoje sjajnih ljudi ne mora činiti dobar par. Mislim da smo imali sreće što smo bili skupa. Bez njega je teško naći ravnotežu između majčinstva i posla. Nekad se probudim i pomislim: "Što da radim? Raspadam se", ispričala je. Irina i Bradley imaju ravnopravno skrbništvo nad kćeri.

Inače, Vito je poznat kao pravi ženskaroš. Bio je s mnogo glumica i manekenki. Jedna od od bivših cura mu je i Heidi Klum (46), s kojom je bio od 2014. do 2017. Ljubio je glumice Madalinu Gheneu (31) i Amber Heard (33).

Prema napisima stranih medija, Vito je zaveo i trgovkinju umjetnina Dašu Žukovu (38) 2017. dok je još bio s Klum. Daša je tada još bila u braku s ruskim oligarhom Romanom Abramovičem (53), od kojeg se iste te godine razvela nakon što je njezina nevjera izašla u javnost. 

 

Princ William i Kate na Instagramu su pokazali dio svog ureda u kraljevskoj palači