Lea mu je utjeha

Nakon raspada duge veze slavni glumac izgleda iscrpljeno, ali barem uživa u dobrom društvu

Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Gloria Campano, Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +0 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Galerija

Glumac Bradley Cooper viđen je u metrou u New Yorku s kćerkicom Leom.

Bradley Cooper posljednjih je godina zasigurno jedan od najhvaljenijih i najtraženijih glumaca Hollywooda, a da je "vruća roba u gradu", dokazuje i nevjerojatan interes javnosti za njegov privatni život. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper ''Nama je to normalno...'' Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

Od kada je glumio i pjevao u filmu "Zvijezda je rođena" s Lady Gagom, mediji nisu prestali nagađati o njegovoj aferi s pjevačicom, a kada je u proljeće ove godine prekinuo dugogodišnju vezu s modelom Irinom Shayk, svijet je postao uvjeren u to da je ljubavnica razlog raspada veze slavnog para. 

No od tada su prošli mjeseci, a još uvijek nema ozbiljnijih naznaka nove ljubavi u životu slavnog glumca. Iako su mnogi mislili kako će ga se odmah moći vidjeti u društvu slavnih ljepotica, Bradley sve svoje slobodno vrijeme provodi s najbitnijom ženom svog života - kćerkicom Leom. 

Lea je Bradleyjeva i Irinina kći, a malena sada pola tjedna živi kod oca, a pola kod majke. Tako je požrtvovni tata Bradley viđen kako se u ležernom izdanju vozi njujorškim metroom u društvu svoje Lee. Djevojčici je nježno obavio ruku oko struka i zaštitnički ju držao, a u drugoj je ruci nosio njezin sokić u zelenoj bočici. 

Ovako sladak prizor nije mogao proći nezamijećeno, no mnogi su komentirali kako je glumac djelovao iscrpljeno i pomalo sjetno. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 8 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 9 +6 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 1 Celebrity Saznajte sve o ženi koja je zaludjela Hrvatsku, a za sve su krive mandarine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene