Bradley Cooper i Irina Shayk prekinuli su u lipnju nakon 4 godine ljubavi.

Galerija


O slavnom glumcu i novopečenom redatelju posljednjih se mjeseci pisalo doista svašta.

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Prekrasna manekenka ne skida osmijeh s lica otkad je prekinula s ocem svoje preslatke kćerkice Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Mjesecima se šuškalo da vara djevojku s pjevačicom, a sada se pojavilo i novo ime

Prvo se pričalo da djevojku Irinu Shayk vara s kolegicom Lady Gagom, a zatim su on i ruska seks-bomba odlučili prekinuti nakon 4 godine ljubavi.

Kasnije se pokazalo kako Lady Gaga nije bila uzrok prekida, jer ona ljubi drugog, no nitko sa sigurnošću ne može reći što se dogodilo između para. Ne zna se niti u kakvim je odnosima ostao atraktivni bivši par, no činjenica jest kako im je kćerkica Lea de Seine na prvom mjestu.

A prošli vikend malena plavušanka provela je s tatom i njegovim prijateljima na plaži u Malibuu na kojoj je Bradley predstavio nešto zapušteniji izgled te brkove koji većini muškaraca baš i ne stoje. Po dobrom starom običaju, njegovo je lice bilo smrknuto čim je spazio paparazze.

Radi se o jednom od njatajanstvenijih holivudskih glumaca koji nikada nije raspravljao o svom privatnom životu, pa se tako nije osvrnuo niti na nedavne glasine kako je priča o ljubavi s Lady Gago bila samo paravan za njegovu vezu s holivudskom kolegicom Jennifer Garner, bivšom suprugom Bena Afflecka.

Jedan je tračerski portal čak objavio vijest kako par čeka dijete, no javnost to nije uzela za ozbiljno, pa se ubrzo o svemu prestalo pisati.

Čini se kako je neodoljiva Lea trenutno jedina žena u njegovom životu. 

Supruga dinamovca u haljini koju će drugi moći kupiti tek u studenom: "U početku sam ja uzdržavala njega"