Iznenađeni?

Holivudski glumac otkrio što ga je spasilo nakon razvoda i otvoreno priznao ono o čemu je dugo šutio

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt priznao je da se priključio sastancima anonimnih alkoholičara.

Jedan od najtraženijih holivudskih glumaca Brad Pitt iskreno je progovorio o velikim problemima s alkoholom i drogama kojima se okrenuo nakon razvoda od bivše supruge, glumice Angeline Jolie te priznao kako je pomoć morao potražiti na anonimnim sastancima liječnih alkoholičara.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

55-godišnji glumac je u intervjuu za New York Times otkrio koliko mu je teško bilo nakon razvoda od Angeline i objasnio kako je tekao proces odvikavanja i prolaženja kroz to razdoblje.

"Otišao sam toliko daleko koliko sam mogao, pa sam morao prekrižiti privilegiju konzumiranja alkohola", rekao je Brad.

A kako bi u tome uspio u potpunosti, pomoć je potražio na sastancima anonimnih alkoholičara, na čijim je sastancima otkrio neke nove, važne vrijednosti u životu kako je sam rekao.

"Bilo je to sigurno mjesto na kojem je bilo jako malo osuđivanja. Bilo je oslobađajuće iznijeti onu ružnu stranu sebe", priznao je Brad koji je na sastanke odlazio godinu i pol dana.

Uz to je potvrdio kako alkohol nije bila jedina stvar s kojom je vodio borbu u prošlosti te kako je 90-ih godina konzumirao marihuanu u dane kada je tek dosegao vrhunac slave i kada se sva pažnja javnosti i mediji počela okretati k njemu. No ovih dana Brada je prestalo brinuti što drugi ljudi očekuju od njega.

Njegov problem s ovisnošću postao je jasan nakon incidenta na privatnom letu tijekom kojeg se fizički sukobio s posvojenim sinom Maddoxom, nakon čega je Angelina ubrzo podnijela zahtjev za razvodom. Sudac je službeno proglasio njihov brak nevažećim ali par još uvijek dogovara posljednje detalje.

Brad i Angelina u braku su bili od 2014. godine nakon što su proveli 12 godina u vezi i zajedno imaju šestero djece.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +7 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Zategnute noge ove 50-godišnjakinje izgledaju nestvarno, a mi imamo dokaz da nisu fotošopirane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene