Angelina Jolie ispratila je sina Maddoxa na sveučilište u Južnoj Koreji.

Galerija


Glumica Angelina Jolie našla se na rubu suza nakon što je došla otpratiti 18-godišnjeg posvojenog sina Maddoxa na Sveučilište Yonsei u Seulu, gdje je on sam odlučio studirati.

Vezani članci Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Dvije godine nakon incidenta koji je zgrozio javnost: Sin Angie i Brada prekinuo šutnju o odnosu s ocem Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas

"Znam, znam, pokušat ću ne plakati", izjavila je Angelina i suze pokušala sakriti osmijehom, piše Daily Mail. 

Bio je to vrlo emotivan dan za 44-godišnju oskarovku ali i jedan od najponosnijih u životu. Njezin posjet sveučilištu nije prošao nezapaženo pa ju je nekoliko studenata zamolilo za zajedničku fotografiju, a neki su je snimili na kratko dok su s njom razgovarali. Maddox će studirati bio kemiju, a živjet će u studentskom domu, piše Daily Mail.

'Primljen je i na brojna druga sveučilišta, ali odabrao je baš ovo'', izjavio je neimenovani izvor blizak novopečenom brucošu.

Maddoxova braća i sestre, Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne nisu viđeni u Seulu pa je moguće da se nalaze u Los Angelesu, kod slavnog oca i glumca Brada Pitta, koji također nije bio uz Maddoxa na taj važan dan u njegovu životu. To je možda i bilo za očekivati obzirom na glasine koje kruže o njihovu lošem odnosu.

Angelina je Maddoxa posvojila nekoliko godina prije nego su ona i Brad postali par 2006. godine, a tijekom njihove 11-godišnje veze Brad ga je također službeno posvojio, baš kao i Paxa te Zaharu, nakon čega je Angelina rodila blizance Knoxa i Vivienne.

No prije tri godine kada je par odlučio prekinuti počele su kružiti priče kako se Brad i Maddox ne slažu, a u javnosti je poput bombe odjeknula vijest o njihovu fizičkom sukobu u privatnom avionu, o čemu je pokrenuta i FBI istraga, no glumac je oslobođen svih sumnji i optužbi. Nakon toga je krenuo na program od odvikavanja od alkohola te se podvrgnuo testiranju na droge kako bi pokazao da je i dalje sposoban biti skrbnik svoje djece. Navodno je upravo taj incident potaknuo Angelinu da ostavi Brada.

Prema pisanju US Weeklyja i tvrdnjama njegova izvora, njihov odnos do danas nije postao ništa bolji. Maddox je navodno vrlo blizak s Angelinom ali ne smatra se Bradovim sinom. Prošle božićne blagdane nije htio provesti u Bradovu domu baš kao ni njegov mlađi brat Pax, a slobodno vrijeme radije provodi u društvu prijatelja i majke koja mu je najveći oslonac u životu. 

Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje