Tko bi rekao?!

O njegovim ljubavnim brodolomima sve znamo, a sad je progovorio o mračnoj tajni koje se srami

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) getty images 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Screenshot) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +5 Brad Pitt (Foto: AFP) Galerija

Brad Pitt otvorio je dušu i otkrio kako se dugi niz godina nosi s jednim od svojih najvećih demona - alkoholizmom.

Jedan od najvećih holivudskih frajera, Brad Pitt (55) već desetljećima se ubraja u top listu svjetskih glumaca koje publika obožava, a njegov najnoviji film "Ad Astra" upravo dolazi u kina. 

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Kao i obično, Brad je trenutno posvećen promociji svog novog projekta, pa tako svakog dana daje intervjue za mnoge medije. Iako se većinom razgovori zadrže na temi novog filma, ovog puta je Brad odstupio od uobičajenog obrasca te je progovorio o mnogo intimnijim detaljima svog života. 

Brad je otkrio kako sada kada je u zrelim godinama i kada je mnogo toga u životu iskusio može sa sigurnošću reći kako je jako bitno govoriti i razgovarati o svojim osobnim demonima. 

"Kao ljudska bića smo u suštini svi isti. Svi imamo neke svoje borbe. Vjerojatno 97 posto nas samih dijelimo s ostatkom ljudske populacije, ljudske mane su univerzalne. Svi nosimo duboke boli i žalimo za mnogo čime, a mnogi od nas su i jako dobri u zakopavanju tih trauma", rekao je Brad. 

Dodao je i kako smatra da potiskivanje osjećaja ne vodi ničemu konstruktivnom, upravo suprotno, te naglasio kako misli da je srž kvalitetnog življenja prihvaćanje vlastitih problema. 

Slavni glumac u tom je kontekstu progovorio i o malo poznatoj činjenici da je proveo čak 18 mjeseci u klinici za odvikvanje od alkoholizma. Naime, nakon što je prekinuo svoju dugogodišnju vezu s Angelinom Jolie 2016. Brad je postao iznimno depresivan te je utjehu pronalazio isključivo u bocama žestokog pića. 

Gotovo je nevjerojatno da je Brad uspio svoju ovisnost sve do danas zadržati u tajnosti, jer većinu zvijezda koje pokleknu i upadnu u vrtlog ovisnosti otkriju pa se brzo proširi vijest o njihovim rehabilitacijama. 

"Nitko iz moje grupe nije izdao moje povjerenje i priču prodao medijima, iznimno sam im zahvalan na tome", rekao je u intervjuu Brad. 

Osim što je otkrio detalje iz tog mračnog perioda svog života, Brad je s javnošću podijelio i to da danas utjehu pronalazi u vjeri. 

"Prošao sam kroz mnogo toga, osobito nakon mog zadnjeg razvoda. Sada sam okrenut vjeri. Uostalom, odrastao sam okružen vjernicima", objasnio je slavni glumac. 

Iako se u prošlosti nazivao ateistom i agnostikom, Brad je sada napokon prihvatio ulogu religije u svom životu i sve više je posvećen ideji da su svi ljudi povezani na duhovni način. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Misha Nonoo (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +6 Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan i Harry stigli u naše susjedstvo, ali bez Archieja, udaje im se najbolja prijateljica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene