Brad Pitt i Angelina Jolie bore se oko skrbništva za petero djece i zato su odlučili pozvati bivše asistente i prijatelje da svjedoče.

Galerija


Čini se da Brad Pitt (56) i Angelina Jolie (45) ne mogu naći zajednički jezik kada je riječ o njihovoj djeci pa ih čeka teška sudska bitka za skrbništvo. 

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt je lijepu Nicole odveo na francusko imanje na šestu godišnjicu braka s Jolie, zna kako će ona reagirati Brad Pitt i Angelina Jolie Dosta mu je svađe s bivšom s kojom ima petero djece, smatra da pretjeruje jer im razvod traje godinama

Bivši par, kojem je javnost nadjenula nadimak Brangelina, dobili su tijekom 10-godišnje veze dobili kćer Shiloh (14) i blizance Knoxa i Vivienne (11). Usto je Pitt posvojio Maddoxa (18), Paxa (16) i Zaharu kao što je to ranije učinila i Jolie.

Budući da je Maddox punoljetan, pravna bitka za skrbništvo će se voditi za ostalo petero djece. Kako piše Daily Mail, svjedočit će mnoštvo ljudi, čak njih 21, a riječ je o stručnjacima za sigurnost, njihovi bivši osobni asistenti i dječji psiholozi. 

Suđenje je trebalo početi u ponedjeljak u Los Angelesu, no odgođeno je kada su obje strane pristale da se rasprava održi daleko od očiju javnosti. Jedan od svjedoka će biti stručnjakinja za obiteljsko nasilje Alyce LaViolette čije je tvrdnje tužitelj uspješno pobio na sudu 2013. u slučaju ubojstva Travisa Alexandera kojeg je ubila bivša djevojka Jodi Arias. Ona je prikazala Jodi kao žrtvu zlostavljanja i to je šokiralo javnost jer je ubola Travisa čak 27 puta i pucala mu u glavu te je na kraju osuđena na doživotni zatvor. 

Brad je na popis svjedoka stavio bivšeg Angelininog asistenta Michaela Ofstedahla te njezinu prijateljicu, glumicu Jillian Armenante. Suđenje neće moći izbjeći ni njihov zajednički prijatelj Adama Kebe, a Pitt je pozvao i još dva bivša Angelinina asistenta, Darrena Laosa i Richa Malchata. 

Već 43 godine prkose svemu: Otkrio tajnu dugogodišnjeg braka, a kaže i da se u suprugu zaljubio na prvi pogled