uzoran otac

Brad Pitt odmah nakon odmora s lijepom Nicole otišao Angelini u posjet, nimalo ga ne brine što će ona misliti o svemu

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brad Pitt je prijateljima rekao kako ga nije briga što će Angelina misliti jer je Nicole Poturalski odveo na imanje na jugu Francuske, a odmah joj je otišao u posjet kako bi vidio djecu.

Holivudski ljepotan Brad Pitt vratio se kući s odmora na jugu Francuske te se odmah uputio u posjet bivšoj i djeci. Fotografi su ga uhvatili kako automobilom ulazi na imanje u Los Felizu, na kojem žive Angelina Jolie i njihova djeca.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Ali nije ga briga Brad Pitt je lijepu Nicole odveo na francusko imanje na šestu godišnjicu braka s Jolie, zna kako će ona reagirati

Pitt je nedavno rekao prijateljima kako ga nimalo ne brine hoće li se Angelina ljutiti što je novu djevojku odveo na imanje na kojem su se oni vjenčali prije šest godina.

Vijesti o tome da slavni šarmer ponovno ljubi obišle su svijet prije tjedan dana, otkad je njegova nova djevojka Nicole Poturalski glavna tema medija. U javnost su izašle i informacije da je ona i dalje u braku s Rolandom Maryjem (68) s kojim ima sina Emila, no veza njegove supruge i glumca Maryju navodno ne smeta jer su oni u otvorenom braku.

Pitt i Jolie su papire za razvod predali nakon dvije godine braka, a zajedno imaju šestero djece. Još su na sudu zbog skrbništva nad djecom, a Brad je prije nekoliko tjedana rekao kako mu je prekipjelo što glumica toliko oteže stvari na sudu te je odlučio uzvratiti istom mjerom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene