Brad Pitt je prijateljima rekao kako ga nije briga što će Angelina misliti jer je Nicole Poturalski odveo na imanje na jugu Francuske, a odmah joj je otišao u posjet kako bi vidio djecu.

Galerija


Holivudski ljepotan Brad Pitt vratio se kući s odmora na jugu Francuske te se odmah uputio u posjet bivšoj i djeci. Fotografi su ga uhvatili kako automobilom ulazi na imanje u Los Felizu, na kojem žive Angelina Jolie i njihova djeca.

Vezani članci Brad Pitt, Nicole Poturalski Romansa o kojoj je pisao cijeli svijet došla je kraju? Brad Pitt više nije s djevojkom koja je već u braku... Nicole Poturalski Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem

Pitt je nedavno rekao prijateljima kako ga nimalo ne brine hoće li se Angelina ljutiti što je novu djevojku odveo na imanje na kojem su se oni vjenčali prije šest godina.

Vijesti o tome da slavni šarmer ponovno ljubi obišle su svijet prije tjedan dana, otkad je njegova nova djevojka Nicole Poturalski glavna tema medija. U javnost su izašle i informacije da je ona i dalje u braku s Rolandom Maryjem (68) s kojim ima sina Emila, no veza njegove supruge i glumca Maryju navodno ne smeta jer su oni u otvorenom braku.

Pitt i Jolie su papire za razvod predali nakon dvije godine braka, a zajedno imaju šestero djece. Još su na sudu zbog skrbništva nad djecom, a Brad je prije nekoliko tjedana rekao kako mu je prekipjelo što glumica toliko oteže stvari na sudu te je odlučio uzvratiti istom mjerom.

Umalo joj ispale grudi iz badića: Zbog nje je poznati sportaš ostavio suprugu preko radija