rizično izdanje

Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

Borna Kotromanić i Tihana Harapin Zalepugin Borna Kotromanić i Tihana Harapin Zalepugin Davorin Višnjić/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 +5 Borna Kotromanić - 1 Galerija

Borna Kotromanić pojavila se na otvorenju festivala Zagreb Design Week u vrućim bijelim hlačicama i prsluku od trapera, koji je raskopčala i pokazala da ispod ne nosi grudnjak.

Borna Kotromanić ne propušta važna domaća događanja, pa tako nije iznenadila dolaskom na otvorenje festivala Zagreb Design Week u Akademiji likovnih umjetnosti.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

A kao i uvijek, svojim modnim odabirom pobrinula se da ne prođe neopaženo. Za ovu prigodu odabrala je bijelo traper-izdanje s vrućim hlačicama u kojima je pokazala vitke i preplanule noge te prslukom koji je otkrio njezin trbuh i koji je gotovo potpuno raskopčala, pa se jasno moglo vidjeti da ispod nema grudnjak.

U dosta rizičnom izdanju Borna je uživala u druženju i spremno je pozirala fotografima te je izgledala kao da se uopće ne opterećuje činjenicom da bi slučajno mogla pokazati previše.

Inače, Borna je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama nakon razvoda od Rajića.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja sam, evo, isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je Borna za IN Magazin.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 4 +15 Ivona Periša - 5 Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših voditeljica? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon karijere na televiziji napravila je životni zaokret

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene