Ovo nitko nije očekivao!

Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović iznenadili zajedničkim pojavljivanjem, a oduševili su čak i svjetsku zvijezdu: "Idemo malo u goste"

Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš BOJANA I GORDAN Ples sa zvijezdama ep3 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 6 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 5 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 4 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 3 +6 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojanu Gregorić Vejzović i supruga Enesa Vejzovića ovaj smo tjedan mogli vidjeti zajedno u seriji "Kumovi" gdje su se pojavili kao dobrostojeći Zagrepčani, a skupa ćemo ih gledati u par epizoda.

Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Vejzović pojavili su se u popularnoj seriji Nove TV "Kumovi" i to u ulogama Jagode i Lovre, Gotovčevih dobrostojećih prijatelja iz Zagreba, a gledat ćemo ih u nekoliko epizoda.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 1 ''djeca su sada velika...'' Bojana Gregorić pohvalila se okićenim božićnim drvcem i naglasila jednu promjenu u odnosu na ranije godine: ''Premijera prije Božića!''

Bojana se o tome oglasila i na društvenim mrežama gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Idemo u Zaglave, malo u goste kod "Kumova" Nove TV", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Enes je nakon Dar Mara već dio obitelji Nove TV, pa je dolazak na set bio popraćen s "pa gdje siiii Brkljača”. Mene je jako razveselilo vidjeti dio ekipe koju nisam sretala od serije Stella. Ima tome osam godina. Kad radite sa sjajnom ekipom posao prerasta u divno druženje koje ni temperatura od -4 stupnja ne može pokvariti", izjavila je Bojana za Dnevnik.hr.

U komentarima na Instagramu Bojani se javio i slavni kolega Luka Peroš koji joj je poručio da ima lijepog partnera, a njezini obožavatelji uputili su joj brojne komplimente.

"Lijepi partner. Scenski", "Odlični ste", "Vas dvoje ste melem za dušu", "Super ste. Baš ste me iznenadili kad sam vas vidjela zajedno u seriji", "Divni. Gledala sam vas sinoć. Top", "Izvrsni ste bili", "Nije ni vama loše", "Predivan glumački par", poručili su joj u komentarima.

Bojanu gledamo u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je partner Gordan Vogleš, a njihovi plesni nastupi iz emisije u emisiju oduševljavaju gledatelje pred malim ekranima i u studiju, ali i žiri. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene