"Lijepo je imati nekoga"

Bojana Gregorić Vejzović otkrila tajnu skladnog braka s 5 godina mlađim suprugom, ali i sve o nedavnom susretu sa slavnim kolegom!

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +0 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojanu Gregorić Vejzović gledat ćemo kao jednu od natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" koji se na radost gledatelja uskoro vraća na male ekrane.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović će uskoro s dasaka koje život znače uskočiti u plesne cipele i to kao jedna od natjecateljica showa "Plesa sa zvijezdama“ u kojem ćemo ju uskoro imati prilike vidjeti i u kojem će nam pokazati kakvim plesnim umijećem raspolaže.

Pogledaj i ovo Bojana i Gordan ispali iz Plesa sa zvijezdama - 1 Bliži se kraj? Kriteriji su se postrožili, još je malo ostalo do finala, a pozdravili smo se s još jednim parom!

Bojana ne krije koliko voli ples i što on za nju znači u svakodnevnom životu, a otkrila nam je i koji stil joj ide najbolje.

"Ples za mene znači veselje, opuštanje, druženje, sve ono što u ovim vremenima nedostaje. Što se stila tiče uistinu ne mogu reći, prvi puta se bavim ovom vrstom plesa i još ne znam kako se snalazim. Rekla bih da je zahtjevnije nego sam mislila", priznala je Bojana.

Dodala je i kojeg se stila zapravo najviše pribojava od svih i zašto.

"Quickstepa, brz je te zahtjeva lakoću i mir u gornjem djelu tijela. Nespojivo teška kombinacija", zaključila je i priznala da nema tajni adut za prolaz daljnje natjecanje, već da joj samo puno rada može osigurati prolaz.

Osim plesa i dobrog plesnog partnera, evo što očekuje od samog showa.

"Nadam se veselju, dobrom druženju i odličnoj kondiciji koju ću steći radeći! Partner treba biti strog s jedne strane, a s druge podrška kada krenu sumnje i strahovi od plesnih zadataka", smatra Bojana.

Bojana će ove godine proslaviti 16. godišnjicu braka sa suprugom Enesom koji je od nje mlađi pet godina. Danas slove kao jedan od najstabilnjih domaćih parove, a otkrila nam je kratko i jasno u čemu se krije tajna njihova uspješnog braka.

"Ljubav", odgovorila je.

Supružnici zajedno surađuju u kazalištu, no je li teško odvojiti privatno od poslovnog u tim trenucima? Javljaju li se neke prepirke ili nesuglasice kada radite?

"Nadopunjavamo se u svakom segmentu i privatnog i profesionalnog života. Bilo je puno situacija kada smo jedan drugome dali odličan profesionalni savjet kojim bi jedan od nas riješio neku scensku nedoumicu. Lijepo je imati nekoga tko te u potpunosti razumije", zaključila je Bojana.

Nedavno je imala prilike družiti s dragim kolegom Lukom Perošem koji je glumio u hit-seriji "La Casa de Papel". Evo kako bi ga danas opisala i je li ga svjetska slava imalo promijenila?

"Luka je uvijek bio i ostao skroman, drag i duhovit. Pametne slava ne mijenja", zaključila je Bojana.

I za kraj pitali smo ju bi li i ona prihvatila ulogu u nekom sličnom projektu te zbog uloge otputovala na drugi kraj svijeta.

"Možda. Morala bi biti vraški dobra uloga i honorar", priznala je Bojana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene