Wow!

Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Blanka Vlašić pojavila se na dodjeli nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske u glamuroznom izdanju u kojem je ukrala sve poglede.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) nakon umirovljenja sve se rjeđe pojavljuje u javnosti, no nije mogla propustiti dodjelu nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora, koja je u utorak održana u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Blanka je za tu prigodu obukla elegantni crni kombinezon bez naramenica, koji je naglasio njezinu vitku figuru i duge noge, a stajling je upotpunila i upečatljivim naušnicama te se pobrinula da i njezin make-up bude besprijekoran.

U ovakvom je izdanju stvarno nemamo često priliku vidjeti, pa ni ne čudi da su svi pogledi bili upućeni prema njoj.

Blanka je dodjelu pratila u društvu bivše predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja se također posebno dotjerala za ovu prigodu.

Podsjetimo, Blanka je u veljači ove godine objavila da odlazi u zasluženu mirovinu, nakon čega je izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odbora na razdoblje od četiri godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Celebrity Emotivni oproštaj Matije Vuice od Kasandre: ''Među rijetkima sam je posjetila u domu gdje je zaključala svoju privatnost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene