bilo joj je smiješno

Blanka Vlašić odvela muža na Poljud pa ga potajno snimila tijekom utakmice i videosnimkom zabavila obožavatelje

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Instagram/Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 1 +4 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić i njezin suprug Ruben Van Gucht na Poljudu su pratili susret Hrvatske i Francuske, a ona je na Instagramu objavila njihovu videosnimku s utakmice.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić i njezin novopečeni suprug Ruben Van Gucht trenutačno uživaju u Splitu, pa nisu mogli propustiti utakmicu Hrvatske i Francuske na kojoj je zaigrao i Blankin brat Nikola Vlašić.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić Vratili se u Split Muž Blanke Vlašić pokrenuo lavinu komentara Hrvata i Belgijanaca o preslatkoj temi, neki su sve shvatili i kao natjecanje!

Blanka se s Poljuda javila na Instagramu i u pričama je objavila videosnimku svojeg muža, koji nije ni primijetio da ga snima, a sudeći prema njezinim izrazima lica, to ju je dobro zabavilo.

"Fokusiran kao uvijek", napisala je preko videa u kojem Ruben nije skrenuo pogled s terena, što ne iznenađuje puno s obzirom na to da na belgijskoj televiziji VRT radi kao sportski novinar i komentator.

Blankin muž prije utakmice na svojem je Instagramu objavio fotografiju iz splitskog restorana u kojem su bili zajedno, uz koju je otkrio da razmišljaju o imenu za bebu koja im stiže krajem godine i potaknuo lavinu prijedloga.

Podsjetimo, Blanka je iznenadila javnost kada je krajem svibnja objavila da se udala i da je trudna.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisali su Blanka i Ruben uz fotografije s vjenčanja koje su objavili na Instagramu, a do tada se nije znalo ni da su u vezi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +3 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis +33 Kate i William Instagram - 4 Celebrity William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene