otputovala je k njemu

Muž Blanke Vlašić objavio njihove fotke iz Belgije i pokazao što rade u prvim danima bračnog života

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Maja Prgomet/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 Ruben van Gucht - 9 Ruben van Gucht - 8 +6 Ruben van Gucht - 7 Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je otkrila da je otputovala u Belgiju, odakle je njezin novopečeni suprug Ruben van Gucht, a on je pokazao što su radili kada je stigla.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić započela je život na relaciji Hrvatska - Belgija i trenutačno je u domovini svojeg novopečenog supruga, Belgijca Rubena van Guchta.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Prije puta javila se na Instagramu, na kojem je objavila svoju fotku s koferima, a zatim je njezin muž pokazao što su radili kada je stigla.

Ruben je u svojim pričama na Instagramu objavio fotografiju Blanke i legendarnog belgijskog atletičara Boba Verbeecka, s kojim su bili u restoranu, a otkrio je da su pričali o poslu. Fotku pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Blanka je iznenadila sve kada je na Instagramu objavila fotografije s njihova vjenčanja u Splitu, a još veće iznenađenje bila je objava trudnoće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je Blanka, koja je vezu s Rubenom uspjela sakriti od javnosti do samog vjenčanja.

Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom i njihovim sinom, kako su oboje najavili, graditi u dvije države.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Tom Kaulitz i Heidi Klum Elisabetta Gregoraci i Heidi Klum +0 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Celebrity Tajkun u zagrljaju tri supermodela koje je nekada ljubio: Jednu je ostavio dok je bila trudna, drugoj kontrolira život, a zamijenio ih je 46 godina mlađom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +20 Franka Batelić Celebrity Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene