Uživaju!

Blanka Vlašić objavila video sa suprugom i pokazala kako provode vrijeme u Belgiji: ''Navikavamo se, čini mi se...''

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +4 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić sa svojim je pratiteljima podijelila što radi u Belgiji s novopečenim suprugom Rubenom van Guchtom s kojim trenutno provodi slobodne dane.

Blanka Vlašić, naša poznata atletičarka i osvajačica medalja, otputovala je sa suprugom u Belgiju odakle je on rodom.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Ruben Van Gucht i Blanka nedavno su okrunili svoju ljubav za koju se u medijima nije previše ni znalo, a sada dane nakon vjenčanja provode u njegovoj rodnoj Belgiji.

Blanka je snimila njihov izlazak na kavu napisavši na fotografiji: ''Pauza za kavu s mojim suprugom'', a na snimci se vidi kako Blanka uživa u sunčanom vremenu dok je njezin suprug preko puta stola zainteresirano gledao u mobitel.

Njezin suprug potom je objavio isti videozapis na svoju priču, a da mu je drago što je Blanka podijelila ovu priču potvrdio je uz komentar: ''Navikavamo se na Belgiju, čini mi se…''

Blanka je iznenadne vijesti o udaji objavila na Instagramu podijelivši nekoliko fotografija s vjenčanja u Splitu, a osim lijepih vijesti o udaji napisala je i kako par očekuje bebu.

Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je Blanka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +26 Meghan Markle - 4 Celebrity Odbjegli Meghan i Harry opet s kraljevskom obitelji, ona je za druženje odabrala zanimljivo društvo, a neke je i ušutkavala

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 5 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 4 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 +15 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Celebrity Nikolina Pišek jasno poručila što misli o sumnjama u uzrok muževe smrti: "Uvijek ispadne loše"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene