Nije im loše

Blanka Vlašić se javila iz Dubaija pa pokazala tko joj tamo pravi društvo: "Kakvo nevjerojatno iskustvo!"

Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Galerija

Blanka Vlašić objavila je na Instagramu fotografije i snimke iz Dubaija u kojem je sudjelovala na jednom događanju s drugim sportašima i osobama iz našeg javnog života.

Naša uspješna atletičarka Blanka Vlašić na svom se profilu na Instagramu pohvalila da je otputovala u Dubai gdje je posjetila i Dubai Expo, a družila se s i kolegicom Sandrom Perković, braćom Sinković, Stipom Pletikosom i drugim uspješnim sportašima i osobama iz našeg javnog života.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Svi su oni sudjelovali na druženju s hrvatskim šampionima koji sve inspiriraju, a 38-godišnja Blanka je detalje podijelila u mnoštvu priča na Instagramu.

"Kakvo nevjerojatno iskustvo na Expo Dubaiju", napisala je Blanka i uz video koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Blanka se nakon umirovljenja sve rjeđe pojavljuje u javnosti, no krajem prošle godine nije mogla propustiti dodjelu nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora za koju je obukla elegantni crni kombinezon bez naramenica, koji je naglasio njezinu vitku figuru i duge noge. Svečani je stajling upotpunila i upečatljivim naušnicama te se pobrinula da i njezin make-up bude besprijekoran.

Podsjetimo, Blanka je prije godinu dana objavila da odlazi u zasluženu mirovinu, nakon čega je izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odbora na razdoblje od četiri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene