Blake Lively i Ryan Reynolds zajedno su od 2011. godine, a na svijet im je prije 2 mjeseca stigla treća kći.

Galerija


Oni su jedan od najljepših i najomiljenijih holivudskih parova.

Vezani članci Blake Lively i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds objavili vijest koju su tajili u Rovinju: Stiže treća beba, trbuščić već poveći!

Glumica Blake Lively ljubav svog života pronašla je u 11 godina starijem kolegi Ryanu Reynoldsu.

Par se upoznao na setu filma "Green Lantern" 2010. godine, no ljubav je planula tek krajem 2011. godine.

Naime, u vrijeme snimanja filma oboje su bilo zauzeti: on je bio u braku s glumicom Scarlett Johansson, a ona je ljubovala s Pennom Badgleyjem, kolegom iz serije "Gossip Girl", koja ih je oboje proslavila. Kada su se sreli 2011. godine, na večeru su oboje stigli u pratnjama drugih osoba, no iskre su toliko frcale da su se njihove pratnje pokupile doma, a ostalo je povijest.

"Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj", otkrio je markantni glumac u jednom intervjuu.

Par se vjenčao u rujnu 2012. godine, a dvije kćerkice stigle su 2014. i 2016. godine. U svibnju 2019. godine na premijeri Ryanova filma "Pokemon Detective Pikachu" na iznenađenje svih okupljenih, Blake je u prekrasnoj žutoj haljini pokazala trudnički trbuščić.

Kako je jedan od najpopularnijih parova uspio sakriti sretne vijesti, ne znamo, no sada se saznalo i kako je zanosna glumica njihovo treće dijete rodila također u tajnosti, i to prije dva mjeseca.

"Volim Britansku Kolumbiju. Volio bih da moje kćeri odrastu na istom igralištu u prirodi kao i ja. Kandidat kojeg odaberete sada vodit će politiku o klimatskim promjenama naredne četiri godine. Ponosan sam na prošle četiri", napisao je Ryan pored prve fotografije bebice na Twitteru, a tako se saznalo kako je par dobio treću kćerkicu.

Glumica je prije nekoliko mjeseci boravila u Rovinju sa suprugom koji je tamo snimao film, a ni na fotografiji iz Istre nije se dalo niti naslutiti da je ponovno u blaženom stanju. Čini se kako su golupčići doktorirali skrivanje privatnih stvari od znatiželjne javnosti. 

Operirala je nos, povećala usta i napunila obraze, no upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta