Još jedna kćerkica

Mjesecima su skrivali rođenje trećeg djeteta, no sada je sve otkriveno neodoljivom fotografijom

Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Platforma X 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 3 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 2 Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +0 Blake Lively, Penn Badgley (Foto: Getty) Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds zajedno su od 2011. godine, a na svijet im je prije 2 mjeseca stigla treća kći.

Oni su jedan od najljepših i najomiljenijih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Novi član Reynolds klana! Najljepši par Hollywooda u tajnosti dočekao treće dijete još prije dva mjeseca

Glumica Blake Lively ljubav svog života pronašla je u 11 godina starijem kolegi Ryanu Reynoldsu.

Par se upoznao na setu filma "Green Lantern" 2010. godine, no ljubav je planula tek krajem 2011. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Naime, u vrijeme snimanja filma oboje su bilo zauzeti: on je bio u braku s glumicom Scarlett Johansson, a ona je ljubovala s Pennom Badgleyjem, kolegom iz serije "Gossip Girl", koja ih je oboje proslavila. Kada su se sreli 2011. godine, na večeru su oboje stigli u pratnjama drugih osoba, no iskre su toliko frcale da su se njihove pratnje pokupile doma, a ostalo je povijest.

"Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj", otkrio je markantni glumac u jednom intervjuu.

Par se vjenčao u rujnu 2012. godine, a dvije kćerkice stigle su 2014. i 2016. godine. U svibnju 2019. godine na premijeri Ryanova filma "Pokemon Detective Pikachu" na iznenađenje svih okupljenih, Blake je u prekrasnoj žutoj haljini pokazala trudnički trbuščić.

Kako je jedan od najpopularnijih parova uspio sakriti sretne vijesti, ne znamo, no sada se saznalo i kako je zanosna glumica njihovo treće dijete rodila također u tajnosti, i to prije dva mjeseca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

"Volim Britansku Kolumbiju. Volio bih da moje kćeri odrastu na istom igralištu u prirodi kao i ja. Kandidat kojeg odaberete sada vodit će politiku o klimatskim promjenama naredne četiri godine. Ponosan sam na prošle četiri", napisao je Ryan pored prve fotografije bebice na Twitteru, a tako se saznalo kako je par dobio treću kćerkicu.

Glumica je prije nekoliko mjeseci boravila u Rovinju sa suprugom koji je tamo snimao film, a ni na fotografiji iz Istre nije se dalo niti naslutiti da je ponovno u blaženom stanju. Čini se kako su golupčići doktorirali skrivanje privatnih stvari od znatiželjne javnosti. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) +5 Bella Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Operirala je nos, povećala usta i napunila obraze, no upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene