Hospitaliziran je

Flavio Briatore pozitivan na koronavirus, zarazio se zajedno s više od 60 ljudi

Klum Flavio (Foto: Getty) Klum Flavio (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Galerija

Flavio Briatore poztivan je na koronavirus i trenutno se prema pisanju talijanskih medija nalazi u bolnici.

Talijanski multimilijunaš i bivši šef Renaultove ekipe Formule 1 Flavio Briatore prema pisanju tamošnjih medija i portala l'Espresso, zaražen je koronavirusom i navodno je hospitaliziran u milanskoj bolnici San Raffaele.

Iako prema napisima ima teže simptome, zasad se ne nalazi na intenzivnom odjelu. Zarazio se u jednom poznatom ljetovalištu, a nije jedini. Naime, u posljednjih nekoliko sati zaraza je potvrđena kod više od 60 zaposlenika nakon što su se testirali.

Flavio je ove godine odmarao na Sardiniji i to 46 godina mlađom djevojkom Marijom Ludovico Campano, u koju se zaljubio na prvi pogled. Par se upoznao na večeri u ljetovalištu Porto Cervo na sjeveru Sardinije i otada su nerazdvojni, a viđeni su kako provode vrijeme na Briatorijevoj luksuznoj jahti. Nije poznato je li i ona zaražena.

Prije nje Flavio je bio u vezi s 20-godišnjom studenticom prava Benadettom Bosi. Njihova ljubav je otkrivena u studenom prošle godine, a upoznali su se na modnoj reviji u Milanu. Ipak, ta njihova romansa nije dugo potrajala.

U prošlosti je ljubio slavne manekenke Naomi Campbell i Heidi Klum s kojom ima i 15-godišnju kćer Leni. Talijanski tajkun se 2018. razveo od Elisabette Gregoraci nakon devet godina braka, a zajedno su dobili i sina Falca.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 7 +0 Izabel Kovačić - 2 Celebrity Izabel Kovačić pozira na moru kao prelijepa trudnica, ali ono što sve zanima vješto sakriva: "Kao da si morska vila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene