Multimilijunaš Flavio Briatore viđen je kako se ljubi s novom djevojkom Benadettom Bosi.

Galerija


Heidi Klum, Naomi Campbell, Elisabetta Gregoraci... sve su to ljepotice koje je ljubio slavni milijunaš Flavio Briatore. Talijanski tajkun sijede kose poznat je kao veliki šarmer i zavodnik koji je uspio najljepše žene svijeta odvesti u svoj krevet. 

Vezani članci Flavio Briatore (Foto: Profimedia) Flavio Briatore pozitivan na koronavirus, zarazio se zajedno s više od 60 ljudi Maria Ludovica Campana - 1 Tajkun ima novu ljepoticu, mlađa je od njega čak 46 godina: Bila je to ljubav na prvi pogled

Vremešni 69-godišnji mogul Formule 1 sada je pak viđen kako u naručju drži novu ljepoticu, talijansku 20-godišnju studenticu Benadettu Bosi. Ta buduća pravnica iz Milana od Flavija je mlađa čak 49 godina, no čini se da joj velika razlika u godinama baš nimalo ne smeta. 

Seksi Benadetta na luksuznom odmoru u Keniji, koji je sigurno upravo Flavio financirao, šetala je u mikrobikiniju, plivala i razmjenjivala poljupce sa svojim novim dečkom - 69-godišnjakom. Ljepotica je upoznala Flavija na jednoj milanskoj reviji mode jer se i sama bavi manekenstvom, iako se još nije proslavila. 

Podsjetimo, Flavio je u prošlosti bio u vezi sa supermodelima Naomi Campbell i Heidi Klum, s kojom ima i 15-godišnju kćer Leni. Flavio se prošle godine razveo od Elisabette Gregoraci nakon devet godina braka, a zajedno su dobili i sina Falca. 

Tužna sudbina slavnog para: Izgubili su dijete prije samo 7 mjeseci, a sada se povijest ponovila