Danijela i Nenad Gračan imaju tri kćeri – Lauru, Emu i Almu, a Ema je krenula majčinim stopama.

Galerija


Riječanka Danijela Gračan 1990. godine postala je Kraljica Hrvatske, a zatim i Kraljica svijeta.

Vezani članci Ema Gračan, Kraljica Hrvatske 2018. godine (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nevjerojatan scenarij u obitelji poznatog nogometnog trenera: Supruga i kći nose titulu Kraljice ljepote Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri

Iako se bliži okruglom 50. rođendanu, bivša misica i dandanas izgleda beprijekorno, što je dokazala i prošlog vikenda na jednom gala eventu u Opatiji. Tamo joj se pridružila i srednja kći Ema Gračan, koja je također krenula njezinim stopama.

Danijela je ljubavnu sreću pronašla uz 7 godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, iako je neko vrijeme hodala i s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

U Gorana se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je sreću pronašao u zagrljaju uspješne manekenke i modela Tatjane Dragović.

Kao krune ljubavi s Nenadom stigle su čak tri kćeri – Laura, Ema i Alma.

Ema je u prosincu 2018. godine također postala Kraljica Hrvatske, a već je dobro poznata na domaćim modnim pistama. Također, upravo je Ema zaštitno lice najnovije modne kampanje dizajnera Ivice Skoke, koji je u sklopu opatijskog eventa održao modnu reviju koju su nosile i Danijela i Ema.

No iznenađenje večerio bio je tata Nenad, koji je također prošetao pistom s lijepom kćeri pucajući od ponosa. Kako neće, kad u kući ima čak dvije kraljice, i to doslovno.

Fotografije s eventa pogledajte u našoj galeriji. 

Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga