Ema Gračan, kći Nenada i Danijele Gračan, postala je nova Kraljica Hrvatske.

Galerija


Ema Gračan, do sada poznata kao kći bivše Kraljice Svijeta Danijele Gračan i nogometnog trenera Nenada Gračana, krenula je stopama svoje majke jer pred njom je natjecanje za kraljicu svijeta.

Vezani članci Ema Gračan, Kraljica Hrvatske 2018. godine (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nevjerojatan scenarij u obitelji poznatog nogometnog trenera: Supruga i kći nose titulu Kraljice ljepote Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri

Naime, lijepa Ema pomela je konkurenciju na ovom izboru ljepote i ponijela titulu najljepše. Druga princeza je Klara Crismanich, dok je prva princeza (ili vam pratilja) Sonja Lončar.

Pobjednica Ema ima 18 godina, bavi se manekenstvom i već je nosila neke značajnije revije u Hrvatskoj. Sve je popularnija i na društvenim mrežama, gdje objavljuje atraktivne fotografije.

Izbor za Kraljicu Hrvatske održao se u Rovinju, a sada sve zanima može li kći nekadašnje ljepotice svjetskog glasa ponijeti istu titulu s kojom je majka osvojila svijet.

 

Slavni par snimljen u izlasku, a prolaznicima je za oko zapeo jedan detalj

Znamo da je zauzet, ali ovo je fotografija koja će zasigurno prikupiti puno lajkova