Prelijepa Ema

Izazovna u kreacijama poznatog dizajnera: Kraljica Hrvatske neodoljiva u novoj kampanji Ivice Skoke

Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Franjo Matkovi? i Senja Vild 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) +0 Ema Gračan (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Galerija

Kraljica Hrvatske Ema Gračan zaštitno je lice nove kampanje Ivice Skoke.

Neopterećena elegancija – riječi su to kojima kralj glamuroznih haljina Ivica Skoko opisuje novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019. prikazanu na proteklom Bipa FASHION.HR-u gdje je prikupio ovacije prepunog gledališta. U svom veličanstvenom, raskošnom i romantičnom smislu sažeo je poruku o buđenju proljeća i tako još jednom pokazao majstorsko umijeće čije su haljine prava umjetnička djela.

Pogledaj i ovo Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Velika ljubav Danijela Gračan 1990. bila je Kraljica svijeta, a malo tko se sjeća da je tada ljubila Gorana Ivaniševića

Iznimno nježne i lepršave haljine oživjele su pred objektivom modnih fotografa Franje Matkovića i Senje Vild s novom kraljicom Hrvatske Emom Gračan kao zaštitnim licem kampanje. Prelijepa Ema neodoljivo je ljupka i izazovna u kreacijama poznatog dizajnera. Nova je kolekcija senzualna modna priča zavijena u novom ruhu pa ne čudi da u vizualima kampanje dominira spektar boja morskog plavetnila.

Skokine haljine, raskošne i elegantne, savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična. Haljine su u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je obogaćen savršeno izrađenim ružama, lameom i šljokicama. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Novom kolekcijom vladaju haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, duge do poda, idealne kako bi istaknule eleganciju i ženstvenost.

Kampanja je nastala u suradnji s brandom Schweppes, a snimljena je na otoku Krku u Malinskoj, u prekrasnom ambijentu Contessa Villas. Za frizuru Eme Gračan (Tijara Model Management) zaslužan je Pervan Hair Salon, dok dramatičan make-up potpisuje Ivana Bilandžija Billy.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene