Kraljica Hrvatske Ema Gračan zaštitno je lice nove kampanje Ivice Skoke.

Galerija


Neopterećena elegancija – riječi su to kojima kralj glamuroznih haljina Ivica Skoko opisuje novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019. prikazanu na proteklom Bipa FASHION.HR-u gdje je prikupio ovacije prepunog gledališta. U svom veličanstvenom, raskošnom i romantičnom smislu sažeo je poruku o buđenju proljeća i tako još jednom pokazao majstorsko umijeće čije su haljine prava umjetnička djela.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Bez dekoltea i minice: Nives iznenadila pojavom u bajkovitoj haljini u kakvoj je nismo navikli vidjeti Ecija Ivušić (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Iznimno nježne i lepršave haljine oživjele su pred objektivom modnih fotografa Franje Matkovića i Senje Vild s novom kraljicom Hrvatske Emom Gračan kao zaštitnim licem kampanje. Prelijepa Ema neodoljivo je ljupka i izazovna u kreacijama poznatog dizajnera. Nova je kolekcija senzualna modna priča zavijena u novom ruhu pa ne čudi da u vizualima kampanje dominira spektar boja morskog plavetnila.

Skokine haljine, raskošne i elegantne, savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična. Haljine su u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je obogaćen savršeno izrađenim ružama, lameom i šljokicama. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Novom kolekcijom vladaju haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, duge do poda, idealne kako bi istaknule eleganciju i ženstvenost.

Kampanja je nastala u suradnji s brandom Schweppes, a snimljena je na otoku Krku u Malinskoj, u prekrasnom ambijentu Contessa Villas. Za frizuru Eme Gračan (Tijara Model Management) zaslužan je Pervan Hair Salon, dok dramatičan make-up potpisuje Ivana Bilandžija Billy.