Kraljica Hrvatske Ema Gračan zaštitno je lice nove kampanje Ivice Skoke.

Galerija


Neopterećena elegancija – riječi su to kojima kralj glamuroznih haljina Ivica Skoko opisuje novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019. prikazanu na proteklom Bipa FASHION.HR-u gdje je prikupio ovacije prepunog gledališta. U svom veličanstvenom, raskošnom i romantičnom smislu sažeo je poruku o buđenju proljeća i tako još jednom pokazao majstorsko umijeće čije su haljine prava umjetnička djela.

Vezani članci Ema Gračan Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda okupile su se brojne domaće ljepotice, modnom pistom prošetale Daniela i Ema Gračan Ankica Dobrić Ankica Dobrić morala se useliti u razrušeni zagrebački stan: ''Zapravo cijelo vrijeme umirem od straha!''

Iznimno nježne i lepršave haljine oživjele su pred objektivom modnih fotografa Franje Matkovića i Senje Vild s novom kraljicom Hrvatske Emom Gračan kao zaštitnim licem kampanje. Prelijepa Ema neodoljivo je ljupka i izazovna u kreacijama poznatog dizajnera. Nova je kolekcija senzualna modna priča zavijena u novom ruhu pa ne čudi da u vizualima kampanje dominira spektar boja morskog plavetnila.

Skokine haljine, raskošne i elegantne, savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična. Haljine su u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je obogaćen savršeno izrađenim ružama, lameom i šljokicama. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Novom kolekcijom vladaju haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, duge do poda, idealne kako bi istaknule eleganciju i ženstvenost.

Kampanja je nastala u suradnji s brandom Schweppes, a snimljena je na otoku Krku u Malinskoj, u prekrasnom ambijentu Contessa Villas. Za frizuru Eme Gračan (Tijara Model Management) zaslužan je Pervan Hair Salon, dok dramatičan make-up potpisuje Ivana Bilandžija Billy.