Prve fotke nakon izlaska

Bill Cosby vidno raspoložen stigao kući iz zatvora, evo što je poručio svima nakon oslobađajuće presude

Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Profimedia) +1 Bill Cosby (Foto: Profimedia) Galerija

Bill Cosby stigao je kući, a svojim se fanovima javio na Twitteru te im je zahvalio na svemu. Njegova odvjetnica kaže kako su svi oduševljeni što je sud odlučio pustiti ga.

Glumac i komičar Bill Cosby (83) oglasio se po prvi put otkako je oslobođen svih optužbi za seksualno napastovanje. Pušten je na slobodu, a obožavateljima se javio na Twitteru.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

"Nikada nisam promijenio svoj stav, kao ni svoju priču. Uvijek sam govorio da sam nevin. Hvala svim mojim obožavateljima, ljudima koji su me podržavali i prijateljima koji su samnom prolazili kroz ovu kalvariju. Posebno hvala Vrhovnom sudu Pennsylvanije zbog toga što je zakon prevladao", napisao je Cosby na svom službenom profilu na Twitteru.

Cosby je u zatvoru proveo više od dvije godine, a optužen je na deset godina zatvora. Pušten je na slobodu u srijedu navečer, a američki mediji javljaju kako je otišao kući u bijelom automobilu. Nasmiješio se snimateljima te je pokazao znak mira. Dočekali su ga dva muškarca i žena, no nije još poznato o kome se točno radi. Odveli su ga ravno kući u Elkins Park.

Glumac se nije obratio novinarima, no njegova odvjetnica Jennifer Bonjean rekla je kako su svi oduševljeni što je Cosby kod kuće. Istaknula je kako ga nisu smjeli niti osuditi. "Izvukli su mu tepih ispod nogu zbog politike i zbog toga što javnost misli", zaključila je odvjetnica. Dodala je kako se on veseli ponovnom susretu sa suprugom i djecom.

Podsjetimo, sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i seksualnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine i od rujna 2018. godine bio je iza rešetaka. Kasnije se Vrhovni sud u Pennsylvaniji složio da će preispitati dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Harvey Weinstein (Foto: AFP) +7 Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Celebrity Oslobađajuću presudu Billu Cosbyju komentirali odvjetnici moćnika koji je osuđen zbog istih gnjusnih nedjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene