Odvjetnici Harveyja Weinsteina nadaju se da će sud osloboditi i njega nakon što su potvrdili da Bill Cosby izlazi iz zatvora nakon dvije godine.

Galerija


Nekada omiljeni komičar i glumac, 83-godišnji Bill Cosby zbog gnjusnih je optužbi bio osuđen na 10 godina zatvora, no ovoga tjedna odlučeno je da nakon dvije godine izlazi na slobodu. Vrhovni sud u Pennsylvaniji u srijedu je opozvao njegovu presudu za seksualno napastovanje, nakon što je postignut dogovor s tužiteljem.

Vezani članci Bill Cosby (Foto: Profimedia) Posvađale se javno zbog presude Billu Cosbyju, pale i teške riječi: "Svi su znali što se događa, nemoguće da ti nisi!" Bill Cosby Bill Cosby vidno raspoložen stigao kući iz zatvora, evo što je poručio svima nakon oslobađajuće presude

Ta odluka suda podijelila je javnost, a mnogi su komentirali takvu presudu. Sve su komentirali i odvjetnici nekadašnjeg holivudskog moćnika Harveyja Weinsteina. Kažu kako im odluka suda budi nadu da će Weinstein također biti oslobođen svih optužbi. Holivudski mogul optužen je na 23 godine zatvora zbog nekoliko optužbi za seksualno napastovanje. Osim Cosbyja, upravo Weinstein bio je još jedna visokopozicionirana osoba koja je u javnosti osuđena zbog brojnih svojih nedjela koja je napravio za svoje bogate karijere.

Rosanna Arquette jedna je od žena koje su Weinsteina optužile za seksualno napastovanje, a nakon oslobađajuće presude Billu Cosbyju rekla je kako je na strani njegovih žrtava. "Jasno mi je da su brojne mlade djevojke i muškarci prestrašeni kada se radi o podizanju tužbe protiv silovatelja i srce mi se slama kada vidim ovakvu presudu Cosbyju. Ovo je gnjusno. Srcem sam s njegovim žrtvama. Imamo još jako puno posla. Bill Cosby je i dalje zli silovatelj", naglasila je Rosanna.

Žene koje su Billa Cosbyja optužile za silovanje još nisu javno komentirale odluku suda da ga pusti na slobodu. Jednu od njih, Janice Dickinson (66), fotografi su uhvatili dan nakon vijesti o oslobađanju Billa Cosbyja u Los Angelesu. Ozbiljna lica izašla je iz teretane, no nije ništa komentirala.

Podsjetimo, sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i seksualnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine i od rujna 2018. godine bio je iza rešetaka. Kasnije se Vrhovni sud u Pennsylvaniji složio da će preispitati dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

Billovi su odvjetnici dugo osporavali ta svjedočenja navodeći kako su prestara i nepouzdana. Bill je rekao kako se oslanjao na taj dogovor prije nego što je sam pristao svjedočiti, a odvjetnici osporavaju njegovu titulu seksualno nasilnog grabežljivca. 

Za obožavanom princezom tuguje se i 24 godine od njezine smrti, ali mnogi se slažu da ima dostojnu nasljednicu koju su učili kako da ju kopira

Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem