Pucala po šavovima

Slavna pjevačica u ultratijesnoj haljini pokazala pozadinu s kakvom se ni Kim Kardashian ne može mjeriti

Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačka diva Beyonce prošetala je u jako tijesnoj haljini boje kože koja joj je savršeno naglasila obline.

Slavna pjevačica Beyonce poznata je po raskošnom glasu, ali i oblinama koje ostavljaju bez daha. Nakon što je priznala da se nakon posljednje trudnoće poprilično udebljala, Beyonce je još jednom dokazala kako joj i tih nekoliko kilograma viška jako dobro stoji. 

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) Naglasila atribute Boginja ljepote okupana zlatom: Zavodljivo, a istovremeno čedno izdanje pjevačice bacilo u trans

Iako više nije 20-godišnjakinja zategnutog struka, Beyonce se ne boji šetati u iznimno pripijenim haljinama koje ne opraštaju baš nikakve tjelesne mane. Tako je na Floridi u jedan kasino otišla odjevena u usku bež haljinu nevjerojatno seksi kroja kakav obično imamo prilike vidjeti na Kim Kardashian. 

Uska toaleta istaknula je bujnu stražnjicu pjevačice, kao i njezine grudi, a da se u kombinaciji osjećala jako ugodno, Beyonce je dokazala objavivši na Instagramu niz fotografija na kojima pozira u toj haljini. Raspuštene kose i decentne šminke, u haljini koja joj je svaršeno istaknula obline i tamnu put, pjevačica je izgledala zanosno. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shawn Carter Foundation Gala

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene