Nek' selo priča

Dok se oko njezina tijela lome koplja, ona se ne skida iz haljina s prorezom koje naglašavaju te obline

Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: AFP) +1 Beyonce (Foto: AFP) Galerija

Beyonce je suprugu Jay Z-ju oprostila nevjeru, a danas izgledaju sretnije no ikad.

U kino-hitu "Kralj lavova" slavna Beyonce posudila je glas odrasloj Nali.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

A na europskoj premijeri filma u Londonu, 37-godišnja pjevačica ukrala je svu pažnju u zanimljivoj žutoj haljini koja je imala prorez do bedra i koja je naglasila njezin dekolte.

Mnogi su haljinu nazvali "najodvažnijom u njezinoj karijeri", a činilo se i kako glazbenica ispod nje ne nosi donje rublje. Dok je šetala u poprilično razotkrivajućoj odjevnoj kombinaciji, za ruku ju je čvrsto držao njezin suprug, reper Jay-Z, koji je pažnju plijenio neobičnom frizurom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Tako je i više nego jasno kako se jedan od najmoćnijih parova u svijetu šoubiznisa itekako potrudio da sve oči budu uprte u njih, a pjevačica je na Instagramu objavile nove zajedničke fotografije na kojima ponovno nosi haljinu s jako visokim prorezom.

Ovoga puta, radilo se o crvenoj haljini na jedno rame čiji je prorez također dosezao do bedra, dok se reper odlučio za crno-bijelo odijelo i štap. Ponovno, pjevačica je dobila samo laskave komplimente na račun izgleda.

Ipak, njezine obline nešto su oko čega se već neko vrijeme lome koplja u javnosti. I dok ju neki smatraju "pravom ženom" zbog raskošnih oblina, drugi smatraju da ima višak kilograma, no ona se ne zamara šuškanjima, kao i obično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pjevačica nije komentirala niti suprugovu nevjeru kada je bila aktualna, no o tome se raspjevala na albumu te pustila da javnost s vremenom zaboravi što je sve čula. Par je uspio spasiti brak, a danas izgledaju sretnije no ikad. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: Getty Images) +4 Matthew Perry (Foto: AFP) Celebrity Velika televizijska faca šokirala izgledom: Ulicama luta tužnog lica i raščupan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene