Beyonce je suprugu Jay Z-ju oprostila nevjeru, a danas izgledaju sretnije no ikad.

Galerija


U kino-hitu "Kralj lavova" slavna Beyonce posudila je glas odrasloj Nali.

Vezani članci Pješčani sat ''Kad me pogledaš, znaš koliko je sati'': Cure se pohvalile tijelom oblika pješčanog sata Beyonce, Jay Z Jay-Z i Beyonce razbjesnili javnost potezom za vrijeme američke himne: ''Može ih biti sram''

A na europskoj premijeri filma u Londonu, 37-godišnja pjevačica ukrala je svu pažnju u zanimljivoj žutoj haljini koja je imala prorez do bedra i koja je naglasila njezin dekolte.

Mnogi su haljinu nazvali "najodvažnijom u njezinoj karijeri", a činilo se i kako glazbenica ispod nje ne nosi donje rublje. Dok je šetala u poprilično razotkrivajućoj odjevnoj kombinaciji, za ruku ju je čvrsto držao njezin suprug, reper Jay-Z, koji je pažnju plijenio neobičnom frizurom.

Tako je i više nego jasno kako se jedan od najmoćnijih parova u svijetu šoubiznisa itekako potrudio da sve oči budu uprte u njih, a pjevačica je na Instagramu objavile nove zajedničke fotografije na kojima ponovno nosi haljinu s jako visokim prorezom.

Ovoga puta, radilo se o crvenoj haljini na jedno rame čiji je prorez također dosezao do bedra, dok se reper odlučio za crno-bijelo odijelo i štap. Ponovno, pjevačica je dobila samo laskave komplimente na račun izgleda.

Ipak, njezine obline nešto su oko čega se već neko vrijeme lome koplja u javnosti. I dok ju neki smatraju "pravom ženom" zbog raskošnih oblina, drugi smatraju da ima višak kilograma, no ona se ne zamara šuškanjima, kao i obično.

Pjevačica nije komentirala niti suprugovu nevjeru kada je bila aktualna, no o tome se raspjevala na albumu te pustila da javnost s vremenom zaboravi što je sve čula. Par je uspio spasiti brak, a danas izgledaju sretnije no ikad. 

Velika televizijska faca šokirala izgledom: Ulicama luta tužnog lica i raščupan