Prioriteti, prioriteti!

Glumac se brzo vratio kući s rehabilitacije jer ga je tamo čekala Playboy zečica

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck još je prije 17 godina priznao probleme s alkoholom, a obožavatelji za posljednji krah optužuju njegovu djevojku Shaunu Sexton.

Glumac se vratio kući.

Pogledaj i ovo Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Zabrinjavajuća veza Dok Shauna osvaja u bikiniju, Ben je s bivšom u crkvi: Možda odustane od plejbojeve zečice?

Prije nešto više od 2 tjedna, 46-godišnji glumac Ben Affleck po treći je put završio na odvikavanju od alkohola i to nakon intervencije njegove bivše supruge Jennifer Garner.

U poprilično lošem fizičkom i psihičkom stanju, Jennifer je Bena doslovno ugurala u automobil te odvezla u kliniku za odvikavanje u kojoj je već boravio.

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U to vrijeme, njegova 22-godišnje djevojka, manekenka Shauna Sexton provodila se s društvom na plaži, a dio obožavatelja ju je napao kako je ona kriva za njegovo pogoršanje stanja, jer je pila pred njim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on

Podsjetimo, Ben je nakon razvoda utjehu pronašao u producentici showa "Saturday Night Live", Lindsay Shookus koja mu je navodno bila i ljubavnica, no par je prekinuo nakon svega godinu dana veze, navodno jer je Lindsay dosadilo brinuti se da njezin dečko ostane trijezan.

Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Šuškalo se i kako je Ben ostavio Lindsay zbog mlađahnog Playboy modela, Shaune, od koje se nije odvajao u danima koji su prethodili njegovom kolapsu.

No čini se kako su loši dani iza njega, jer glumac je jučer viđen nakon odlaska frizeru, a kod kuće ga je čekala i plavokosa djevojka čiji je automobil viđen na parkiralištu njegove vile.

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Navodno se glumac planira vratiti u kliniku kako bi se ovoga puta izliječio do kraja, a dosad nije htio komentirati medijske napise kako je dotaknuo dno. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene