Glavnog krivca za kolaps Bena Afflecka njegovi obožavatelji pronašli su u mladoj manekenki.

Galerija


I dok su svi mislili kako mu je ona nova djevojka, čini se kako je ljubav brzo pukla.

Vezani članci Ben Affleck (Foto: Profimedia) Zbog nje je ostavio dugogodišnju ljubavnicu: Ben Affleck više ne skriva 24 godine mlađu curu manekenku Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Ovo je mlada manekenka s kojom Ben Affleck navodno vara djevojku koja mu je nekad bila ljubavnica

Holivudski glumac Ben Affleck prije nekoliko je dana ponovno krenuo na liječenje od alkoholizma na nagovor svoje bivše supruge Jennifer Garner s kojom ima troje djece.

Shauna Sexton (Foto: Instagram)
Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U to vrijeme prekinuo je i 1-godišnju vezu s djevojkom Lindsay Shookus koja se momentalno iselila iz njegove vile, a 46. rođendan proslavio je u društvu 22-godišnjeg Playboy modela Shaune Sexton s kojom je viđen i nekoliko dana kasnije na ručku te u svojoj vili.

Shauna Sexton (Foto: Instagram)
Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I dok su svi mislili kako je glumac ostavio djevojku zbog druge, navodno je Lindsay bila ta koja je ostavila njega zbog nemogućnosti da ostane trijezan, a nakon što je otišao na odvikavanje, njegova nova djevojka viđena je kako uživa sa svojim društvom na plaži, umjesto da bude uz njega.

Shauna Sexton (Foto: Instagram)
Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nije dugo trebalo da ju njegovi obožavatelji proglase glavnim krivcem za glumčev kolaps, a optužbe su poprilično uzrujale plavokosu ljepoticu koja se s njima obračunala na Instagramu.

 

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on

"Nevjerojatno je da nečije jadne odluke svaljujete na osobu koja nema nikakve veze s njima. Samo da se zna, nikada nisam pila u njegovoj blizini niti s njim. Imam nevjerojatno poštovanje prema ljudima koji su dovoljno odrasli da priznaju da trebaju popraviti neke stvari u svom životu. Ben je odrastao čovjek. On sam donosi odluke, a optuživati 22-godišnjakinju da je zbog nje netko već treći put završio na rehabilitaciji je smiješno", poručila je svima.

 

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on

Sama je sebe jednom prilikom nazvala velikom ljubiteljicom viskija, a otkad se zabavljala s Benom, postala je vrlo traženi model.