Ben Affleck godinama je poznat po ljubavi prema alkoholu i kocki, zbog čega mu se i raspao brak.

Galerija


Holivudski glumac ponovno je u problemima.

Vezani članci Shauna Sexton (Foto: Instagram) Obožavatelji Bena Afflecka napali mladu manekenku da je kriva za njegove probleme s alkoholom, evo što im je poručila Ben Affleck (Foto: Profimedia) Zbog nje je ostavio dugogodišnju ljubavnicu: Ben Affleck više ne skriva 24 godine mlađu curu manekenku

46-godišnji glumac Ben Affleck ponovno je krenuo na odvikavanje od alkohola nakon što se posljednjih nekoliko dana zabavljao s mlađahnim Playboy modelom Shaunom Sexton. Zbog nje je ostavio djevojku Lindsay Shookus, koja se iselila iz njegove vile.

Ben Affleck (Foto: Profimedia)
Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No umjesto da uživa s 24 godine mlađom ljepoticom, Ben je viđen kako u društvu bivše supruge Jennifer Garner u jako lošem stanju napušta kuću te se vozi prema klinici u kojoj je je već boravio.

Ben Affleck (Foto: Profimedia)
Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako su se odlučili razvesti još 2015. godine nakon 10 godina braka, Jennifer i Ben ostali su u vrlo prijateljskim odnosima zbog troje djece, a čini se kako glumac jedino njoj vjeruje. Prema pisanju stranih medija, Jennifer je bila ta koja je intervenirala u Benovu domu kako bi ga odvela u kliniku u Malibuu, a navodno su tome prethodili tjedni njegova ekstravagantnog ponašanja.

Ben Affleck (Foto: Profimedia)
Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Foto: Getty

Jennifer je i ostavila svog nestašnog supruga zbog njegove nemogućnosti da se izliječi od poroka, a Ben je poznat i kao veliki ljubitelj kocke. Nakon razvoda glumac je javno zahvalio supruzi na bezuvjetnoj podršci tijekom teških vremena, a tada je tvrdio da je trijezan te kako ne misli ponovno posrnuti.

Ben Affleck (Foto: Profimedia)
Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumac je na rehabilitaciji bio 2001. godine, a zatim i prošlog prosinca, a po fotografijama koje su u trenu obišle svijet, nikada nije izgledao lošije. Samo nekoliko dana prije, osim što se zabavljao s mlađahnom djevojkom, glumac je viđen s kutijom piva koja mu je dostavljena na kućna vrata oko podneva.

Ben Affleck (Foto: Profimedia)
Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Njegove nove djevojke manekenke nije bilo u blizini, no kasnije je viđena na plaži u Malibuu kako uživa u sunčanju kao da se ništa ne događa.