Zabrinjavajuća veza

Dok Shauna osvaja u bikiniju, Ben je s bivšom u crkvi: Možda odustane od plejbojeve zečice?

Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck ne odriče se veze s plejbojevom zečicom Shaunom Sexton.

Plejbojeva zečica Shauna Sexton instantnu svjetsku slavu stekla je nakon što su je paparazzi uhvatili u zagrljaju holivudskog glumca Bena Afflecka, i to prije nego što je on završio na odvikavanju od alkohola.

Pogledaj i ovo Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 imidž koji nije za svakoga Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

Naravno, slave se teško odreći, pa tako i Shauna poduzima sve kako bi se što duže zadržala na naslovnicima svjetskih medija. Nakon svih tih događaja Shauna je odustala od posla veterinarske tehničarke i sada slobodno vrijeme provodi sunčajući se na plažama Malibua u minijaturnim bikinijima ili se zabavlja s Benom.

Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Shauna Sexton (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako je 22-godišnja Shauna vikend provela upravo u bikini izdanju, dok je njezin dragi Ben slobodni vikend izvan klinike za odvikavanje ipak proveo u društvu bivše supruge glumice Jennifer Garner i njihove djecom, s kojima je između ostalog posjetio i crkvu.

Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Prijatelji su mu zabrinuti zbog odluke da se nastavi viđati sa Shaunom. Još uvijek su zajedno i Ben o njoj priča svakog dana, a i viđaju se kada mogu", izjavio je izvor blizak glumcu za Entertainment Tonight.

Jennifer, koja ga je i odvela na odvikavanje shvativši u kakvom je lošem stanju bio, ostala je uz njega kao podrška jer je to jedino što može učiniti.

"Jen se ponaša vrlo oprezno i vrlo je zabrinuta. Teško je bilo kome tko je dobar s Benom vjerovati Shauni jer je ne poznaju i jer se u njegovu životu stvorila niotkud. Jedna stvar koju svi znaju jest to da često konzumira alkohol, puno je mlađa od njega i došla je u Benov život kada je on dotako samo dno. Zato bi svi voljeli da trenutačno ne bude u vezi", izjavio je neimenovani izvor.

Osim prijatelja, za Bena su zabrinuti i obožavatelji koji Shaunu optužuju da je ona kriva za njegove najnovije probleme s alkoholom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene