Voli biti u prvom planu

Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom

Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +0 Bella Thorne (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne prošetala se u ultrakratkoj haljini bez grudnjaka, a takvim se izdanjem pohvalila i na društvenim mrežama.

Holivudska glumica Bella Thorne poznata je po svom odvažnom i provokativnom stilu, a ništa drugačije nije izgledala kada se pojavila u Hollywoodu u izazovnoj haljini kojom je malo toga ostavila mašti.

Pogledaj i ovo showbuzz spontana za promjenu Snimljena je u trenutku kad to nije nimalo očekivala, inače pozira u izazovnim izdanjima koja pomno odabire

23-godišnju Bellu paparazzi su uhvatili tijekom odlaska na ručak u jedan od popularnih restorana na Beverly Hillsu, i to u poluprozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak. Ultrakratka kombinacija bila je dovoljan razlog da se nađe u središtu pažnje, no ona se nije previše obazirala ni na koga oko sebe.

Da je bila i više nego zadovoljna time kako izgleda, pokazuje i to što je fotografije u bijeloj haljinici objavila na profilu na Instagramu sa svojim vjernim obožavateljima.

Bella je karijeru započela kao Disneyjeva dječja zvijezda, a danas je daleko od slatkice kakva je bila kada se tek predstavila publici. Posljednjih godina medijske stupce najčešće puni svojim razuzdanim ponašanjem i golišavim izdanjima.

Nedavno se zaručila s 27-godišnjim talijanskim pjevačem i glumcem Benjamin Mascolom, kojemu očito ne smetaju takva izdanja, kao ni to što Bella svoje fotke i videe dijeli na 18+ stranici OnlyFans.

Njih dvoje u vezi su od travnja 2019. i rijetko kada se odvajaju jedno od drugoga otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene