Bella Thorne plijenila je poglede na plaži u Miamiju, gdje je u oskudnom bikiniju snimala prisne scene s prijateljicom.

Galerija


Glumica Bella Thorne (23) karijeru je započela kao Disneyjeva dječja zvijezda, a danas je daleko od slatkice kakva je bila kada se tek predstavila publici.

Vezani članci Bella Thorne Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom Bella Thorne i Benjamin Mascolo Bivša Disneyjeva slatkica ne odustaje od kupnje premalih bikinija, a čini se da joj zaručnik zbog toga nimalo ne prigovara

Posljednjih godina medijske stupce najčešće puni svojim razuzdanim ponašanjem i golišavim izdanjima, a da se u vezi s tim nije puno promijenila ni otkako se zaručila, dokazuju njezine najnovije paparazzo fotke.

Glumica je uhvaćena na plaži u Miamiju, gdje je s prijateljicom snimala jako prisne scene i prisutnima priredila pravi show.

Osim oskudnim izdanjima djevojke su privlačile poglede i svojim ponašanjem. Bella je svoju prijateljicu neprestano dirala po stražnjici, koju je ona potpuno otkrila u jedva vidljivim tangicama, a i sama je odabrala badić koji je malo toga prepustio mašti.

Prije toga je na svojem Instagramu objavila niz fotki na kojima nosi još jedan seksi badić u kojem se polijevala vodom.

S njom je u Miamiju i njezin zaručnik, talijanski pjevač i glumac Benjamin Mascolo (27), kojemu očito ne smetaju njezina razgolićena izdanja, kao ni to što Bella svoje fotke i videe dijeli na 18+ stranici OnlyFans.

Njih dvoje u vezi su od travnja 2019. i ne odvajaju se jedno od drugoga otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa, a u ovog su se ožujka i zaručili.

Naša Albina u Rotterdamu je prava zvijezda, pogledajte kako se našalila na račun svojeg neobičnog modnog dodatka!

Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu