Prisne scene!

Nekad mala slatkica s kolegicom koja nosi ''nevidljivi'' badić priredila je pravi show na plaži!

Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +2 Bella Thorne (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne plijenila je poglede na plaži u Miamiju, gdje je u oskudnom bikiniju snimala prisne scene s prijateljicom.

Glumica Bella Thorne (23) karijeru je započela kao Disneyjeva dječja zvijezda, a danas je daleko od slatkice kakva je bila kada se tek predstavila publici.

Pogledaj i ovo showbuzz spontana za promjenu Snimljena je u trenutku kad to nije nimalo očekivala, inače pozira u izazovnim izdanjima koja pomno odabire

Posljednjih godina medijske stupce najčešće puni svojim razuzdanim ponašanjem i golišavim izdanjima, a da se u vezi s tim nije puno promijenila ni otkako se zaručila, dokazuju njezine najnovije paparazzo fotke.

Glumica je uhvaćena na plaži u Miamiju, gdje je s prijateljicom snimala jako prisne scene i prisutnima priredila pravi show.

Osim oskudnim izdanjima djevojke su privlačile poglede i svojim ponašanjem. Bella je svoju prijateljicu neprestano dirala po stražnjici, koju je ona potpuno otkrila u jedva vidljivim tangicama, a i sama je odabrala badić koji je malo toga prepustio mašti.

Prije toga je na svojem Instagramu objavila niz fotki na kojima nosi još jedan seksi badić u kojem se polijevala vodom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BELLA (@bellathorne)

S njom je u Miamiju i njezin zaručnik, talijanski pjevač i glumac Benjamin Mascolo (27), kojemu očito ne smetaju njezina razgolićena izdanja, kao ni to što Bella svoje fotke i videe dijeli na 18+ stranici OnlyFans.

Njih dvoje u vezi su od travnja 2019. i ne odvajaju se jedno od drugoga otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa, a u ovog su se ožujka i zaručili.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene