Bella Thorne već nekoliko godina plijeni pažnju svojim ponašanjem i modnim ukusom, a njezin zaručnik Benjamin Mascolo protiv toga nema ništa.

Galerija


Američka glumica Bella Thorne ne odvaja se od zaručnika Benjamina Mascola kojemu očito ne smetaju njezina polugola izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti i kao takva postaje savršena meta dežurnim paparazzima.

Vezani članci Malu Trevejo Ova Kubanka talentirana je glazbenica, tek joj je 18 godina, a na Instagramu je prati 9,5 milijuna ljudi Bella Thorne Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

Upravo se to dogodilo i ovih dana kada su se golupčići zajedno otputili na plovidbu jahtom u Miamiju, a ona se našla u središtu pozornosti zahvaljujući tijesnom i premalom bikiniju koji je obukla. Lice je u jednom trenu pokušala sakriti iza sunčanih naočala i zaštitne maske, ali unatoč tome svi su shvatili o kome je riječ.

Sretne vijesti o zarukama na Instagramu je prije mjesec daa objavio Benjamin i podijelio njihovu fotografiju na kojoj Bella pokazuje zaručnički prsten.

Bella je glumačku karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

S Benjaminom je u vezi od travnja 2019. godine, ne odvaja se otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon što su morali biti razdvojeni pet mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

Cure detalji s vjenčanja Marija Ančića i lijepe Splićanke Mile, slavlje se održalo na lokaciji koju naše zvijezde obožavaju