Bella Thorne snimljena je izvan crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu na opuštenom ručku sa zaručnikom Benjaminom Mascolom.

Galerija


Bivšu Disneyjevu slatkicu Bellu Thornu (23) često viđamo u sređenim, izazovnim izdanjima, no sad su je paparazzi uhvatili kada se nije nadala. 

Vezani članci Bella Thorne Svaki novi badić u kojem se pojavi još je manji od prethodnog, a ovaj joj nije uspio ni prekriti cijele grudi! Bella Thorne Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom

Glumica i manekenka je snimljena u Cannesu tijekom ručka sa zaručnikom, glazbenikom Benjaminom Mascolom (28). Bella je uživala u hrani, a pozornost je plijenila i svojom odjevnom kombinacijom. 

Nosila je zelenu, kratku haljinu s dubokim dekolteom i bilo je vidljivo da ne nosi grudnjak. Usto je imala ogrlicu s imenom Ben što je nadimak njezinog dečka, a čini se i kako nije imala šminku. 

Inače, Thorne se ranije pojavila sa zaručnikom na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Cannesu u izazovnom izdanju.  Odabrala je bijelu haljinu s dubokim prorezom na nozi i na trbuhu, ali i dekolteom u kojem joj je bujno poprsje pridržavala tek jedna jedina trakica.

Par je zajedno važno pozirao pred fotografima, Benjamin, koji je bio  u crnom odijelu, nije mogao prestati ljubiti lijepu zaručnicu.

Inače, u ožujku su objavili vijest o zarukama nakon dvije godine veze i time obradovali svoje obožavatelje i ne odvajaju se jednog od drugog otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon što su morali biti razdvojeni pet mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Bella je glumačku karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Lijepa kći bivšeg premijera diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, njezinim se uspjehom pohvalila sestra