spontana za promjenu

Snimljena je u trenutku kad to nije nimalo očekivala, inače pozira u izazovnim izdanjima koja pomno odabire

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Thorne snimljena je izvan crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu na opuštenom ručku sa zaručnikom Benjaminom Mascolom.

Bivšu Disneyjevu slatkicu Bellu Thornu (23) često viđamo u sređenim, izazovnim izdanjima, no sad su je paparazzi uhvatili kada se nije nadala. 

Pogledaj i ovo Bella Thorne U potpuno prozirnoj haljini Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

Glumica i manekenka je snimljena u Cannesu tijekom ručka sa zaručnikom, glazbenikom Benjaminom Mascolom (28). Bella je uživala u hrani, a pozornost je plijenila i svojom odjevnom kombinacijom. 

Nosila je zelenu, kratku haljinu s dubokim dekolteom i bilo je vidljivo da ne nosi grudnjak. Usto je imala ogrlicu s imenom Ben što je nadimak njezinog dečka, a čini se i kako nije imala šminku. 

Inače, Thorne se ranije pojavila sa zaručnikom na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Cannesu u izazovnom izdanju.  Odabrala je bijelu haljinu s dubokim prorezom na nozi i na trbuhu, ali i dekolteom u kojem joj je bujno poprsje pridržavala tek jedna jedina trakica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Par je zajedno važno pozirao pred fotografima, Benjamin, koji je bio  u crnom odijelu, nije mogao prestati ljubiti lijepu zaručnicu.

Inače, u ožujku su objavili vijest o zarukama nakon dvije godine veze i time obradovali svoje obožavatelje i ne odvajaju se jednog od drugog otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon što su morali biti razdvojeni pet mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Bella je glumačku karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene