Bella Thorne i Benjamin Mascolo izmjenjivali nježnosti na Festivalu u Cannesu, a ona je plijenila pažnju u provokativnoj kreaciji.

Galerija


Američka glumica Bella Thorne nije htjela propustiti jedan od najvažnijih filmskih događanja, pa je u društvu zaručnika glazbenika Benjamina Mascola stigla u Cannes gdje se ovih dana odvije prestižni festival.

Vezani članci Bella Thorne Svaki novi badić u kojem se pojavi još je manji od prethodnog, a ovaj joj nije uspio ni prekriti cijele grudi! Bella Thorne Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom

Par je zablistao na crvenom tepihu Gala večeri amfAR, a 23-godišnja Bella ni ovaj put nije propustila priliku da osvane u provokativnoj kreaciji. Odabrala je bijelu haljinu s dubokim prorezom na nozi i na trbuhu, ali i dekolteom u kojem joj je bujno poprsje pridržavala tek jedna jedina trakica.

Par je zajedno važno pozirao pred fotografima, a 28-godišnji Benjamin, koji je bio otmjeno dotjeran u crnom odijelu, nije mogao prestati ljubiti lijepu zaručnicu.

Vijest o zarukama objavili su nakon dvije godine veze i time obradovali svoje obožavatelje i ne odvajaju se jednog od drugog otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon što su morali biti razdvojeni pet mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Bella je glumačku karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

Sportski teren je zamijenio modnim pistama na sreću brojnih obožavateljica, a evo tko je frajer za kojim je poludio cijeli svijet